Ny trener og 3 nye poeng: – En fantastisk førsteomgang!

Tomålsscorer i Alta Johnny Buduson - her fra tidligere match. FOTO: ANDERS VINDEGG

Tom Nordlie har ledet sin første match med Skeid i helgen, og gleder seg nå veldig til fortsettelsen. I tillegg ble det ingen tap for de andre bydelslagene denne runden.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
10.05.2016 kl 10:35

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

NORDRE ÅSEN: Skeidgutta dro til Alta, etter en turbulent uke i Skeidleiren, hvor tidligere hovedtrener Ørjan Valla fikk beskjed om at han ville bli erstattet. Kort tid etter kom nyheten om at Tom Nordlie var erstatteren.

Men etter bortekampen i Alta var den nye hovedtreneren veldig godt fornøyd med det han så.

– Gutta leverer en fantastisk førsteomgang. Vi kunne ledet 0-5 til pause. Med headinger på mål, og også foran mål alene med keeper, forteller Nordlie på telefon fra Alta.

Se bildet større

Den nye treneren for Skeids A-lag - Tom Nordlie, her fra pressekonferansen tidligere i uka. FOTO: ANDERS VINDEGG

Han fortsetter.

Slurver i andreomgangen

– Men mulig det ble litt for mye skryt i pausen. For vi slurver litt i andreomgang, får to - tre cornere mot oss. Det er litt kaos og vi roter det litt til i andreomgangen. Men likevel en helt fortjent seier, det er jo også spillere ute med skade, så dette er alt i alt veldig bra, mener den nye skeidtreneren.

Nå skal det bygges videre på de gode prestasjonene, men kanskje blir det noen endringer også.

Som Nordlie vil

– Denne matchen bygget videre på samme system som de tidligere trenerne har lagt opp til, kun med noen småjusteringer. Men nå skal vi trene litt mer over i sånn som jeg vil ha det!

Og det er?

– En glidende overgang til 4-3-3, men vi skal bevare det beste fra før, og tilføre noe nytt. Topp syv er jo målet, så skal vi bygge videre derfra, sier Nordlie.

Lært navnene

Som mener han etter bare et par treninger hadde lært seg navnet på alle spillerne.

– He, he, ja det har jeg. Tror det må være tidligere jobb som lærer, som har gjort at jeg har blitt så god på å huske navn!

Mye humor

Og Nordlie koser seg blant skeidgutta.

– Dette er en fin gjeng, og jeg føler virkelig at vi allerede har en fin tone. Og så liker jeg godt at det er så mye humor blant gutta – de byr på seg sjøl!

Nå er det like før nesa hjem til Oslo og Nordre Åsen, søndag kveld.

Stabæk neste

Så starter uka med forberedelser til Nordlies første hjemmekamp med Skeid.

– Det kan bli tøft å møte Stabæk 2 - man vet jo aldri hva slags mannskap de stiller med – hvor mange tippeligaspillere som er med. Men vi skal nå jobbe hardt frem mot neste kamp, satse på mest mulig skadefri tropp, så skal vi se. Jeg gleder meg veldig!

Fra Skeids eget kampreferat står blant annet følgende.

– Etter 9 minutter kommer kampens første scoring. Jens Rongved spiller ballen nydelig igjennom Altaforsvaret til Johnny Buduson som allerede er på løp, og Buduson setter ballen enkelt i mål. En vakker kontringsscoring, oppsummerer klubben.

Buduson igjen

– Etter 30 minutter er det duket for 2-0. Jens Rongved finner Johnny Buduson på venstrekanten. Han dribler seg inn i feltet, og setter ballen strålende til side for keeper og i mål. En strålende enkeltmannsprestasjon av Buduson!

Etter 49 minutter header Alta inn reduseringen.

Hattrick i målgivende

– Men, etter 70 minutter er det klart for dagens tredje Skeidscoring. Jens Rongved noterer seg for hattrick i målgivende pasninger når han legger inn fra høyre. I feltet venter David Tavakoli, som stanger inn 3-1 til stor jubel fra de tilreisende. En svært viktig scoring...

Men etter fire minutter reduserer Alta igjen, men kampen ender 2-3 til gjestene - les hele kampreferatet her.

Tredje

Det betyr at Skeid i andredivisjonligger nå på tredjeplass med 10 poeng i sin avdeling, på topp Tromsdalen og Finnsnes med 15 poeng hver. Follo på en fjerdeplass, men de har også spilt en kamp færre enn de ovennevnte, søndag 8. mai. Follo spiller mandag mot Stabæk 2, som Skeid som nevnt møter i neste hjemmekamp.

Kjelsås

Kjelsås lå under streken før hjemmekampen mot Senja, med bare fire poeng. Etter straffe i starten av andreomgang i den kampen, tok Kjelsås ledelsen 1-0. Mot slutten av andre omgang får gjestene redusering på Grefsen Stadion, og det blir poengdeling mellom laget fra nord og laget på Oslos tak.

Andre hjemmekampen på rad for Kjelsås, hvor hjemmelaget må dele poeng med gjestene.

Lyn og Korsvoll

Lyn i tredjedivisjon har også spilt i helgen, og vant 0-2 borte mot Skjetten, og så langt suveren tabelltopp. Korsvoll i samme divisjon spilte mndag borte mot Grorud 2, og fikk med seg tre poeng hjem - les kampreferat her. Korsvoll ligger nå på andreplass i tredjedivisjon, etter naboklubben Lyn.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse