En liten hyllest

Jeg føler på mange måter at jeg bruker denne spalten på det jeg egentlig vil, selv om redaktøren helt sikkert er veldig uenig med meg i dette. Derfor ...

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
15.11.2007 kl 11:00

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Jeg føler på mange måter at jeg bruker denne spalten på det jeg egentlig vil, selv om redaktøren helt sikkert er veldig uenig med meg i dette. Derfor er det ekstra hyggelig for meg å kunne dele noen betraktninger med dere om de jeg mener er kanskje klubbens viktigste miljøskaper, og kontinuitetsbærer.

Jeg er usikker på når Lyns eldre ble stiftet, men at foreningen ble stiftet for at den eldre garden i klubben skulle kunne bidra på ulike måter er jeg ikke i tvil om. Da jeg kom til klubben i 2004, var engasjementet til Lyns eldre noe av det første jeg la merke til. De møtte opp på kontoret hver torsdag, gjerne tidlig, for å stelle i stand i en vannvittig kaloribombe av en lunsj, et initiativ som Morgan Andersen hadde initiert for å skape ett godt miljø på Lyn-kontoret.

Dette initiativet ble så godt tatt imot blant spillere og ledere at torsdagslunsjen har blitt en fast tradisjon, til glede for både oss og dem.

Jeg ønsker faktisk å bruke denne spalten til å takke dem for det de gjør for klubben. Ikke bare er det dekket opp på kontoret hver torsdag, men det humøret som møter oss når de er her er, helt ubeskrivelig. Det er ingenting vi synes er hyggeligere enn å ta en "femminutter" med gamlegutta en torsdag morgen for å høre en liten røverhistorie fra gamle dager, eller fortelle siste nytt på spillerfronten.

I løpet av de siste årene dukker det naturligvis opp en historie eller tre, og jeg kan fortelle flere gode med denne gjengen. Før kampen mot Brann var de så oppsatt på at laget skulle få en god opplevelse at de hadde fått laget en "drømmeforside" fra en av landets største aviser, og klistret denne utover veggen ved buffeen. På den stod det noe sånn som; "Lyn knuste Brann 6-1", og dette ble selvsagt tatt imot meget godt hos alle spillerne. Dette var torsdag 14. juni, og da dommer Espen Berntsen blåste for full tid i kampen mellom Lyn og Brann to dager etterpå, stod det 6-0 til Lyn på lystavlen.

Ikke akkurat ett dårlig tips, og alle synes dette var særdeles gøy, særlig de eldre som hadde laget den. Den eneste som hadde noen innvendinger mot dette var Eddie Gustafsson, som var litt småfornærmet for at de trodde han skulle slippe inn mål mot så medioker motstand.

Det er vel unødvendig av meg å si at humøret var meget bra på lunsjen torsdagen etter.

Forrige torsdag var den siste lunsjen før spillerne kommer tilbake i desember, til administrasjonens store fortvilelse, og da overrasket de alle ved å overrekke Henning Berg en flaske vin, og takke alle spillerne for mange gode opplevelser sesongen gjennom. Henning svarte med å takke dem, og han presiserte hvilken viktig del av klubben de er, og kommer til å være i alle uoverskuelig fremtid.

Alt i alt vil jeg i grunnen bare si tusen takk på vegne av hele klubben for alle gode lunsjer dere har laget for oss, alle gode samtaler vi har hatt opp gjennom årene, og ikke minst alle opp og nedturer vi har delt sammen.

Dere er satt stor pris på!

En utmerket fotballhelg til dere alle sammen.

Joachim Westher Andersen

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse