ANNONSE
Annonse

Kjelsåsgutta jubler

– En perfekt sesongavslutning!

GRENSEMESTERNE: Foran fra v. Oskar H. Lie, Marcus Støen Fredriksen. Andre rad: Andre rad: Karsten Friis, Sturla Ottesen, Fabian Steen, Sturla Saur og Ulrik Mathias Olsen.
Tredje rad: Gabriel Bøhn, Erlend Hovdhaugen, Ola Romsaas, Mads Falck Rekstad, Olav Indrebø Gjønnæs, og Tobias Gjerustad. Foto: YNGVE MJAALAND

– Grensemesterskapet er et mesterskap hvor de aller beste 14-årslagene fra begge sider av grensen får anledning til å måle krefter mot hverandre, ifølge Bernhard A. Steen i håndballgruppa.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 21.04.2015 kl 12:25

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

KJELSÅS: Det ble en knallhelg for Kjelsås håndballgutter 2000, som i helgen spilte sluttspill i Grensemesterskapet, nettopp et mesterskap med både norske og svenske lag.

TIPS NORDRE AKER BUDSTIKKE!

Bernhard A. Steen i håndballgruppa forteller at Kjelsås Gutter 2000 har i mange år vært et av landets mestvinnende håndballag. De har vært regionsmestre to ganger, de har vunnet en rekke av de mest prestisjefylte cupene, og det hele ble kronet med seier i Petter Wesselcup, det uoffisielle norgesmesterskapet for denne årsklassen, i 2014.

Les også: Slaget om hovedstaden: Til daglig bestevenninner og samboere, erkerivaler på banen

Tøffere motstand

– Årets sesong har vært litt vanskeligere, det er ingen tvil om at motstanden bare blir tøffere og tøffere, blant annet fordi mange av de største konkurrentene nå har slått seg sammen for å lage enda bedre lag, sier Steen.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

Etter et par litt overraskende tap, kom Kjelsås i år lenger ned på tabellen enn ventet.

– Det store målet ble derfor å gjøre seg bemerket i Grensemesterskapet. Dette mesterskapet er et samarbeid mellom det norske og svenske håndballforbundet, et mesterskap hvor de aller, aller beste 14-årslagene fra begge sider av grensen får anledning til å måle krefter mot hverandre, forteller Steen.

I år var Kjelsås det eneste norske laget som klarte å kvalifisere seg både på jente og guttesiden, og etter en spennende høst og vår, med fire helgerunder, var det klart for finalerunde i Gøteborg nå i helgen.

– Intelligent oppsett

– Takket være intelligent oppsett fra arrangørene, var det klart at det var de fire beste lagene som skulle møtes i finalehelgen, forteller Steen videre.

For Kjelsås — som sammen med Ski var det eneste ubeseirede laget før helgen — innebar det blant annet at man kom til å treffe Sveriges beste lag, Sävehof, i tillegg til Torslanda og Ski.

– Kjelsås slo Torslanda overbevisende på lørdag, og tapte med tre mål etter en strålende kamp mot Sävehof. Siden dette er en serie, ikke en cup, var likevel ikke alt håp ute, etter at Ski også tapte mot Sävehof, som på sin side overraskende klarte å tape mot Torslanda, fortsetter Steen.

Ski og Kjelsås

Søndag ettermiddag var det dermed en ren finalekamp mellom Ski og Kjelsås, en kamp hvor vinneren ville vinne hele mesterskapet, mens taperen ville havne på tredjeplass etter Sävehof.

– Som så mange ganger før var det Kjelsås som klarte å dra i land seieren, 18-16 etter en svært, svært spennende kamp, sier en glad Steen.

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse