– En spennende ansettelse

På bildet: Ørjan Valla (til venstre) og Skeid Fotball, her ved styreleder Erling-Geir Iversen, er klare for innsats i 2016-sesongen. FOTO: ANDERS VINDEGG

Det sier Skeid-supporterne om den nye treneren for kommende sesong.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Jonny Olsen med pekefingeren på bildet forteller at supporterne Skeidoksene er fornøyde med ansettelsen av Ørjan Valla som ny A-lagstrener. FOTO: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE

NORDRE ÅSEN: I går ble det offisielt at Ørjan Valla er den nye A-lagstreneren i Skeid fotball.

– Dette blir en veldig spennende utfordring. Det er et stort potensial i spillergruppa, og jeg gleder meg til å være med på å utvikle Skeids mange unge og gode spillere videre, sier Ørjan Valla til Skeid.no etter at han har presentert seg selv og sine tanker om den kommende sesongen for A-lagets spillergruppe.

LES OGSÅ: Forbrødring mellom Skeid og Kjelsås – vant 30.000 kroner

Kjent navn

Ørjan Valla er allerede et kjent navn for mange i Skeid. Han har trent flere lag i klubben tidligere, og ledet blant annet Skeid G16 til seier i Norway Cup i 2012. Han var også hovedtrener for junior elite fram til 2014, skriver Skeid.no.

Skeids nye hovedtrener er klar på hva som blir sentralt i treningsarbeidet framover, drøye tre måneder før seriestart:

Struktur og gode relasjoner

– Det er mye individuelle kvaliteter i laget allerede. Det aller viktigste blir å få en struktur for hvordan vi skal spille, og å få på plass gode relasjoner. Det vi øver på under trening skal vi også se igjen i kamp, sier Valla, som har trent mange av spillerne tidligere og kjenner dem godt fra før. Les hele intervjuet på Skeid.no.

Oksene fornøyde

Styreleder i Skeid Fotball, Erling-Geir Iversen forteller til nettstedet at klubben er veldig fornøyd med den nye treneren på plass.

Også Skeidoksene, ved leder Jonny Olsen, er fornøyde.

– En spennende ansettelse! Valla virker å være en mann med svært mye fotballkompetanse, og det er et stort pluss at han kjenner Skeid godt og vet hva klubben står for, sier Olsen til Nordre Aker Budstikke.

LES OLSENS KOMMENTAR ETTER SESONGEN: – Styret i Skeid har en tøff jobb foran seg

Han fortsetter:

– Jeg er litt spent siden han ikke har mye erfaring som seniortrener, men han har heldigvis fått et solid støtteapparat med seg. Alt i alt er jeg positiv til ansettelsen av Valla!

Les alle Skeid-spaltene fra 2015-sesongen her!

Fra Skeid.no går det frem at Ørjan Valla opprinnelig kommer fra Mo i Rana. Etter at han ga seg som juniortrener i Skeid for to år siden var Valla ansatt som spillerutvikler i Strømsgodset. I sommer flyttet han hjem til Mo for å starte på en mastergrad i idrettsvitenskap. For tiden holder han også på med sin UEFA A-lisensutdanning for trenere.

Første treningsøkt med gutta er første onsdag i det nye året.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Nordre Aker Budstikke: Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev!

Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse