En tett og vrien kamp

Maren Thoresen fra venstre og Noor Eckhoff fra bortekampen i dag i Grimstad, førstnevnte måtte gå av banen i første omgang, med skade. FOTO: LYN FOTBALL

– Vi kunne med litt mer hell og dyktighet tatt alle tre poengene, men det kunne også blitt null, sier trener Glenn Kleven.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
27.05.2017 kl 18:45

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

GRIMSTAD: Etter en viktig og sterk seier sist helg mot serieleder Byåsen, var det en vrien bortekamp som ventet i Grimstad mot Amazon Grimstad. Hjemmelaget er betydelig forsterket etter en dårlig fjorårssesong.

Se bildet større

Guro Bergsvand i duell med Amazonespiller. FOTO: LYN FOTBALL

Ingvar Graffer oppsummerer kampen.

– Det ble som ventet en tett kamp. Som vanlig på Levermyr så blåser det langs banen, noe Lyn hadde fordel av i første omgang. Lyn har et spillemessig overtak, og er nære skåring når Jenny Røsholm Olsen skyter i tverra. en sjansefattig omgang ender 0-0, men Lyn som sagt nærmest.

Medvind

Andre omgang har hjemmelaget fordel av medvind.

– Og kommer også mye lenger frem på banen. De har et skudd i stolpen, og flere gode muligheter, men Lyn er også nære både ved Røsholm Olsen og Camilla Linberg. Men det blir ikke skåringer, og ett poeng blir med tilbake til Oslo.

HER ER KAMPFAKTA

– Helt ok

Trener Glenn Kleven synes resultatet er helt ok.

– Ett poeng på Levermyr mot et sterkt Amazon Grimstad lag er helt ok. Vi kunne med litt mer hell og dyktighet tatt alle tre poengene, men det kunne også blitt null, sånn sett helt greit med poengdeling, mener han.

LES OGSÅ:

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse