Endelig ferdig med ferien

Snart kamp: Lyn spiller to treningskamper før de reiser til La Manga, Strømsgodset og Follo kommer til Kadettangen 20. og 26.januar.

Spillerne i Tippeliga-klubben FC Lyn Oslo vil dele sine erfaringer med Nordre Aker Budstikkes lesere i en fast spalte gjennom hele 2006-sesongen. Kaptein Tommy Berntsen er førstemann ut.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
12.01.2006 kl 12:43

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Fornøyd: Lyn-kaptein Tommy Berntsen debuterer som spaltist i Nordre Aker Budstikke, og er fornøyd med å være tilbake i trening etter juleferien.

Ullevål: Velkommen til FC Lyns Oslos spalte i Nordre Aker Budstikke! Vi er glade for denne muligheten til å profilere laget gjennom lokalavisen, og håper mange er interessert i å lese om klubben og å følge oss på hjemmekampene på Ullevål denne sesongen.

Ribbe og pinnekjøtt

De tre siste ukene har vi hatt juleferie, men ikke treningsfri. Alle ble testet og fikk en egentreningsplan før de reiste, og på første treningsdag mandag ble alle kondisjonstestet og veid igjen. For min egen del har det blitt løping hver dag i marka i Lørenskog og litt styrketrening på Toppidrettssenteret, så testen gikk som den skulle for meg.

Selv om vi ikke har ferie i vanlig forstand er det greit å slippe å møte opp til faste tider og å styre sin egen hverdag. Ribbe, pinnekjøtt og julekaker gjør at formen ikke akkurat er spisset, men det hører med.

Rolig trening

Selv om det har vært deilig med ferie er det utrolig godt å komme i gang på banen igjen. I dag er det litt forsiktig fotballspilling, det er viktig å ta det litt pent for å unngå skader når man ikke har spilt fotball på en stund. Det går relativt rolig for seg hele denne uka, men vi har to treningskamper før vi reiser til La Manga 28.januar.

20. januar spiller vi mot Strømsgodset og Øyvind Leonhardsen, mens vi møter Follo den 26. Så starter Royal League opp igjen om nøyaktig én måned. Den 12.februar kommer danske Aalborg til Ullevål, og da vi håper vi på din støtte!

Ribbe, pinnekjøtt og julekaker gjør at formen ikke akkurat er spisset, men det hører med.

Tommy Berntsen

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse