Endelig gløder Petter

Korsvoll-spiller Petter Heum (26) leverte en veldig god kamp mot Groruddalen Ballklubb lørdag, og scoret lagets andre mål. Den hurtige kantspilleren har på kort tid funnet seg godt til rette i klubben. – Vi er en stor kompisgjeng som har det moro, sier han.

Petter Heum (26) var "drittlei" fotballen i lang tid. Nå stortrives kantspilleren i Korsvoll.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
KORSVOLL: – Jeg er veldig glad for å ha kommet til Korsvoll. Miljøet her er helt topp. Nå er det skikkelig moro å spille fotball igjen, sier han fornøyd etter serieåpningen mot GBK.

Petter Heum har spilt i Manglerud Star de tre siste sesongene. Men i høst ble klubbene "enige" om å avslutte forholdet, og Heum planla å avslutte fotballkarrieren for godt.

Manglet motivasjon

26-åringen leverte noen veldig gode kamper for sin tidligere klubb forrige sesong – og MS jaget opprykk. Men Petter var likevel ikke motivert. Det var noe som manglet forteller han.

– Jeg ble "drittlei" av at alt skulle være så seriøst. Å spille fotball ble bare et eneste stort jag, sier Petter Heum til Nordre Aker Budstikke.

Sterk klubbfølelse

Og da Korsvoll kom på banen i vinter bestemte han seg for å gi fotballen en sjanse.

– Jeg angrer ikke akkurat på at jeg kom hit. Vi er en stor kompisgjeng som har det moro. Jeg har en sterkere klubbfølelse nå, enn hva jeg hadde etter tre år i Manglerud Star. Det virker også som om hele nærmiljøet støtter opp om klubben, sier en imponert Petter Heum.

Korsvoll tok i mot Groruddalen Ballklubb lørdag. Og de blå og hvite tok en oppskriftsmessig seier, uten å imponere. Lagets trener Per Kåre Hagen var mest av alt fornøyd med poengene.

– Dette var moro, men vi har fortsatt mye å gå på.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse