Endelig Kjelsås-seier

Endelig kunne Kjelsås-gutta juble for seier i serien. FOTO: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Helgen ga sesongens første seier til Kjelsås i 2. divisjon, mens Skeid fortsatt er suverene. Ett nivå lenger ned ligger Korsvoll og Lyn på tabelltoppen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
07.05.2017 kl 20:58

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

NORDRE AKER: Gleden var stor på Grefsen stadion da Kjelsås lørdag sikret sine første poeng lørdag. Motstander var KFUM, som så langt bare har klart ett poeng i serien.

Det var dermed et bunnooppgjør det var snakk om på Grefsen stadion, og kampen utspilte seg som en typisk 0-0-match hvor fint lite skjedde foran målene.

En feilpasning fra KFUMs Erlend Skaga gikk rett i beina til Kjelsås' Jesper Solli. Han tredde gjennom Magnus Aasarød, og pang så satt ballen i lengste hjørne, skriver Nordstrands Blad.

– Jeg synes vi har god kontroll på det gjennom kampen. Det er et par perioder hvor vi blir litt for lave, for lenge. Men vi slipper ikke til noe. Konsentrasjonen er bra, som den må være mot KFUM. Jeg er veldig imponert over at vi får kjørt på mot slutten, da viser spillerne karakter og vilje, sier Kjelsås-trener Eivind Kampen på klubbens Facebook-sider.

Suverene Skeid

Noen trikkestopp lenger ned i gata vant Skeid-gutta 2-0 hjemme på Nordre Åsen mot Brumunddal. Skeid, som så langt ikke har sluppet inn et eneste seriemål, tok sesongens fjerde strake seier. Målscorere var David Tavakoli og Ridouan Essaeh.

Skeid ligger nå på 2. plass i Postnord-ligaen avdeling 1, med like mange poeng som Ham-Kam, som kommer til Grefsen stadion for å spille mot Kjelsås i neste runde. Kjelsås på sin side klatret med sine første tre poeng opp til en 10. plass på tabellen.

Korsvoll på topp i 3. divisjon, Lyn hakk i hæl

Også i 3. divisjon kunne det feires denne helgen. Korsvoll fortsatte sin solide seiersrekke med 5-0 hjemme mot Flisa på lørdag. Målscorere var Adrian Thun, Trym Torbjørnsen, Andreas Romøren, som scoret to, og Stig Markus Hovdal.

Lørdag spilte Lyn borte mot Redalen, og med 3-1-seier er også Lyns herrer ubeseiret i Norsk Tipping-ligaen, avdeling 2. Målscorere for Lyn var Felix Boe-Tangen og Mads Peder Sveen, med to mål. Også Redalens mål ble satt – i feil mål – av en Lyn-spiller.

– Det er jo utelukkende vi som gjør det spennende! Vi gir dem en gavepakket med selvmålet, men det er sånn som kan skje. Det plager meg mer at vi lar den situasjonen blåse liv i kampen. Vi blir usikre og slutter å spille fotball. Det har skjedd før i år, og er noe vi må øve på, sier Lyn-trener Thomas André Ødegaard til klubbens nettsider.

Korsvoll topper avdelingen med sine 12 poeng. Lyn ligger på andreplass med tre færre poeng. Men Lyn har også en kamp mindre spilt, ettersom kampen mot Raufoss 24. april ble utsatt på grunn av snø.

LES OGSÅ: Andre runde i NM: SLik blir motstanden for Kjelsås og Skeid

LES OGSÅ: Lyns damer mistet tomålsledelse på Kringsjå søndag

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse