Lyns corner: Endelig sol på Lyn-himmelen

Lyns corner

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Det ble riktignok ingen seier mot den antatte middelhavsfareren fra skogene, men sola fulgte oss tett sist søndag. Fra en vrimmel av Lyn-unger begynte å spille fotball på Kringsjå parallelt med at de mest dehydrerte bastionærene sideforskjøv seg inn på Trafalgar pub, til Lyn-toget med 2-300 marsjerende fant veien til Bislett og kampstart, eskortert av et par pottetrente politihester.

Lyn-fargene kunne sees på mange av kafeene i området rundt stadion, og opp fra Pilestredet kom Bastionen syngende innhyllet i en fargerik røyk, som jeg tror må ha kommet fra en forbipasserende bils defekte eksosanlegg.

På gressmatta viste spillerne at det bor mye i laget, og det burde ha blitt tre poeng etter en meget god andreomgang. Ellers var Bastionen fantastiske. Samtidig letter skylaget i sponsorsfæren.

Men vi krysser ikke Akerselva for det. Idar Vollvik, ny Generalsponsor gjennom sitt LUDO, er med oss ut 2011 (om vi ikke rykker opp), og ser store muligheter for sitt produkt på Oslo vest. Den barberte trønderen er således på samme bord som oss, men er i betraktelig større grad fokusert på avkastning. Det er mer hjerne enn hjerte involvert for hans del, og akkurat det er også mitt hode med på.

En gründer som tidligere har klart å tjene rundt milliarden på relativt kort tid, vil være en spennende mann å ha med på laget. Jeg ser ellers frem til å høre historier om hvordan han klarte å søle bort den samme milliarden. Det krever litt det og.

Jeg ble merket av tre ting denne herlige søndagen: kledelig rødfarge i ansiktet etter en dag i sola, mørbanket kneskål etter at en gluping hadde festet en hvit snor mellom seteradene på hovedtribunen, og ikke minst ytterligere tro på Lyn. Sees i Strømmen på søndag.

Heia Lyn!

Jan Briseid

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse