Ensom skuddkjempe

Lars Martin Asmyhr hadde mange avslutninger mot Nærbø. Etterpå mente han det ble i overkant mye ansvar på sine egne skuldre.

Lars Martin Asmyhr banket inn åtte mål mot Nærbø, men syntes han fikk i overkant mye skuddansvar i det bitre hjemmetapet.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
KJELSÅS 32

NÆRBØ 33

Kjelsås: – Det ble litt for mye på meg. Men sånn blir det når vi har mange bakspillere skadet, og i tillegg måtte også Lars Hefte gå skadd av banen i denne kampen, sa Asmyhr etter lørdagens oppgjør.

Selv om Kjelsås-spillerne dunket inn 32 mål mot Nærbø, holdt det ikke til seier hjemme i Kjelsåshallen. For da det gjaldt som mest, stokket det seg i angrep for hjemmelaget som virket veldig avhengige av storskytter Asmyhr.

– Dessverre stresset vi for mye de siste fem minuttene. Og jeg hadde det meste av skuddansvaret, og slikt skjønner vel også motstanderen etter hvert, sa Asmyhr.

– For slapt

Årets siste kamp før juleferien ble en svært dramatisk affære. Lagene fulgte hverandre tett gjennom hele kampen, og det ble en innspurt av de sjeldne i Kjelsåshallen.

Vertene hadde flere muligheter til å koble grepet på kampen ved flere anledninger, men maktet aldri å stikke ordentlig fra gjestene. Isteden var det Nærbø som holdt hodet kaldest på slutten – og tok to poeng.

– Med 32 scoringer burde vi vunnet kampen, men vi slapp inn for mange kontringsmål. Tydeligvis var det for slapp innstilling hos spillerne, for returløpene var for dårlige, mente Kjelsås-trener Glenn Hansen.

Kort vei til nedrykk

Nå er treneren forberedt på en tøff kamp for å overleve i 1. divisjon.

– Dette var en viktig kamp, så det var surt at den endte med tap. Resten av sesongen blir en kamp for å overleve, fastslo Hansen.

Kjelsås har hatt en godkjent poengfangst med ti poeng på sine elleve første kamper, men det er tett bakover. Ned til nedrykksplass skiller det ikke mer enn tre poeng.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse