Er drømmen å møte Northug i «baris»?

Her suser Petter Northug nedover Grefsenveien på rulleski, og svært lite klær. FOTO: NORTHUGTV.NO

Er drømmen Petter Northug i bar overkropp? Du kan faktisk ha gått glipp av at han passerte deg på vei nedover Grefsenveien…

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
01.10.2015 kl 15:14

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

GREFSEN: Kikker du i bakspeilet når du sitter på rødt lys i Storokrysset? Eller kaster et blikk på han gærningen på rulleski som suser forbi trikkevinduet på vei mot Disen holdeplass?

Ikke?

Bildet over er nemlig hentet fra en ny video på nettstedet Northugtv.no, og viser Petter Northug på rulleski ned fra Grefsenkollen.

Se bildet større

Petter Northug slik vi er mest vant til å se ham. Her fra vinterens VM i Falun. FOTO: RANDI BERDAL HAGEN/VEST-TELEMARK BLAD

LES OGSÅ: Falun-VM 2015: Petter Northug reiste seg igjen med hjelp fra Jacob fra Grefsen

Skikongen fra Falun-VM er kun ikledd tights, pulsbelte, hjelm og solbriller, og starter ferden nedover Grefsenkollveien.

– Det går som regel greit, men det er hvis det kommer en gærning nede i krysset her… sier skistjernen, før han suser ned på Kjelsåsveien forbi Grefsen sanatorium, og svinger inn Lettvintveien ved Svetter'n.

Det går som regel greit, men det er hvis det kommer en gærning nede i krysset her…

Han passerer blant annet flere fotgjengere, en som venter på bussen, og en dame med barnevogn i overgangen ved Tonsenveien. Northug passerer også 56-bussen, og svinger ut på Grefsenveien der han passerer trikken, og bilister på vei mot Storokrysset.

«Bra jeg ikke kjørte bil inni der, da hadde jeg kjørt rett av veien, totalt sjokkert og starstrucked» skriver en leser som har kommentert videoen på Northugs Facebook-side.

LES OGSÅ: Lyn-gutt får Petter Northug som langrennstrener

«I dag har jeg trent i Grefsenkollen på toppen av Oslo. Jeg fikk tilbud om skyss ned til byen, men det er morsommere å kjøre selv. 60 km/t er bare 20 km/t over fartsgrensa..» står det på nettsiden, under videoen som har tittelen Fri fart på små hjul.

Northugtv.no er et nettsted der Petter Northug deler videoer med treningstips og andre innfall. Filmen fra Grefsen, som du kan se ved å klikke her, ble spilt inn i slutten av august.

LES OGSÅ:

Nye Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse