Eydis superserver

Koll var gode i forsvar, og blokket inn det ene poenget etter det andre mot vestlendingene.

Eydis Dalen servet inn tre på rad, og sørget med det for 3-0-seier til Koll i første serierunde.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
08.10.2007 kl 13:20

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Eydis Dalen hadde bestemt seg, og servet inn de tre avgjørende poengene for Koll mot Blindheim.

Kringsjå: Koll ledet 2-0 i set, og var kun tre poeng fra seier i tredje, avgjørende set. Da plukket Eydis Dalen opp ballen og ladet høyrearmen. Hun servet deretter bestemt inn de nødvendige poengene med tre knallharde server, utagbare for Blindheim-forsvaret.

– Det var godt, smiler Dalen etter seieren.

Godt forsvar

Det var ikke bare med knallharde server hun gjorde livet vanskelig for Blindheim søndag. Kampen igjennom sanket Dalen flere poeng med susende, velplasserte smasher. Men selv er hun er ikke helt fornøyd med innsatsen.

– Tja. Jeg var ikke så bra i dag, sier Dalen beskjedent. Riktignok satt ikke angrepsspillet til Koll like godt hele kampen. Men derimot skryter Dalen av forsvarsarbeidet. Og det var der Koll la grunnlaget for seieren.

– Forsvarsmessig fungerte laget godt. Faktisk noe av det bedre vi har gjort, mener Dalen.

Kjekkest i toppen

Blindheim prøvde seg, og presset til tider hjemmelaget i kne. Men rutinerte Koll-spillere klarte alltid å hente seg inn, og 3-0-seieren var vel fortjent. Dalen berømmer innsatsen til gjestene.

– Det er et spennende lag, med unge, høye spillere. Med litt mer erfaring vil de bite godt fra seg. Det er bra for norsk volleyball at flere lag hevder seg, sier Eydis Dalen. Hun er likevel bestemt på at det er Koll som skal regjere eliteserien også i år.

– Vi går for toppen. Det er det som er det kjekkeste, smiler hun lurt.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse