Pengene strømmer inn: - Fantastisk giverglede!

MER Å JUBLE FOR?: Lyn-supportere har snart samlet inn 100.000 kroner til klubben.

ULLEVÅL: Da Lyn ble illagt 250.000 kroner i bot i etterkant av Mikel-saken, startet supporterne kronerulling for klubben. Nå er det snart kommet inn 100.000 kroner. Og ennå er aksjonen i startgropa.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Da Lyn ble illagt 250.000 kroner i bot i etterkant av Mikel-saken, startet supporterne kronerulling for klubben. I formiddag hadde det kommet inn drøye 37.000 kroner.

- Vi ønsker å vise potensielle investorer hva som bor i klubben og at det er mange som vil det beste for den, sa en smilende Bastionen-leder Tjøstel Lindøe mandag ettermiddag. Fredag ettermiddag smilte han enda bredere.

- Klokken 12.00 hadde vi fått inn 93.300 kroner. Det er helt fantastisk. Målet var å bidra med 100.000 kroner til boten. Men nå har vi snart nådd målet allerede. Og det før vi har kommet ordentlig i gang. Vi aner ikke hvordan dette ender, sier Lindøe.

Kaptein Tommy Berntsen sa dette om aksjonen til lyn.no tidligere i uken:

– Det varmer med et slikt initiativ, og dette gleder spillergruppen, men jeg er ikke overrasket, for vi har gode fans.

Utvider aksjonen

Lindøe er forbløffet over den gode responsen. Særlig med tanke på at Bastionen bare informert om aksjonen via nettsiden og med løpesedler. Neste uke skal jungeltelegrafen brukes flittig. Med mailaksjon og Facebook skal aksjonen spres videre.

- Det er utrolig å se at så mye penger har kommet inn allerede. Husk på at det er midt i fellesferien. Mange i Oslo vest er på ferie. Og når de kommer tilbake, så blir det enda mer penger. Dette er utrolig hyggelig!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse