ANNONSE
Annonse

Fikk møte helten

Lyn-spillerne som fikk møte Martin Ødegaard: Foran fra venstre: Kristoffer Morønning, Håkon Sjåtil, Arselan Rasoul, Mathias J. Emilsen, Daniel Schneider, Theodor Schjencken Strømø, Kristian Berg Tveter, Sondre Holmlund Ørjasæter. Bak fra venstre: Jacob Bjerke Lote, Michael Isaksen, Filip Djupvik Flaa, Even Rui Hatling, Jacob Hanstad, Mikkel Tveiten, Mads Foss Aaserud, Oscar Bobb, Martin Ødegaard, Magnus Ødegaard, Jakob Jørgensen, Benjamin Edvartsen. Foto: Lyn Fotball Gutter 2002

Lyns unge fotballgutter kunne neppe hatt en bedre vinterferie. Turnering i Madrid og møte med Martin Ødegaard fikk det til å lyse i øynene på Lyn-guttene.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

ULLEVAAL:Lyns 2002-lag lot vinter være vinter og dro til Madrid. Her ventet Esoccer invitational. Det er en nyoppstartet cup som ble gjennomført for første gang i år på anlegget til den RFEF (Real Federación Española de Fútbol. Her gjennomføres samlingene til det spanske landslaget i tillegg til flere fotballskoler, cuper og diverse andre ting. Alle baner og hotell er samlet på et stort område og fasilitetene lå godt til rette for en fin uke med fotball, skriver Lyn fotball på sin hjemmeside.

LES OGSÅ: Videre til semifinalen

Etter to dager med treninger og forberedelser startet cupen mot et japansk samlingslag. I andre kamp møtte Lyn tyrkisk Istanbul Basakshir. Dette ble to tøffe kamper. Derfor var det godt med avkopling på Real Madrids hjemmebane, Santiago Bernabeu.

LES OGSÅ: Lyn kan ikke rykke opp

Møtte helten

Fredag ventet en omvisning på Ciudad Real Madrid. Dette er treningsanlegget til Real Madrid. Etter en kort tur rundt på anlegget kommer det som ble et stort høydepunkt for mange. Lyn-guttene fikk nemlig møte Martin Ødegaard. Gutteme fikk hilse på ham og stille spørsmål. Etterpå fikk de se en trening med Real Madrid Castilla.

LES OGSÅ: Vant mot nederlandsk topplag

- En god start på dagen, Ciudad Real Madrid er et imponerende kompleks og det er alltid stort og møte idoler. Vi fikk også noen kloke anekdoter fra pappa Ødegaard som guttene burde ta med seg videre. Det er ikke alltid resultatet som er viktigst, men at vi alltid prøver å bli bedre. At vi alltid prøver å forbedre oss når vi skal spille, om det er kamp eller trening skal vi alltid bli bedre, skriver Lyn på sin hjemmeside.

Revansje-lystne

Dagen etter var det alvor igjen. Det var klart for kamp nummer tre. Denne gangen mot et svært godt Rayo Vallecano. Så gode at de slo Lyn. Men et revansjelystent Nordre Aker-lag kjemper seg tilbake i neste kamp og vinner 3-1 over RFEF.

I siste kamp mot et japansk lag stod det 0-0 etter ordinær tid. Kampen ble avgjort på straffer. Japanerne bommet fire ganger, mens Lyn scoret tre. Dermed ble det fin avslutning på turneringen.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Nordre Aker Budstikke: Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse