Skeid forsterker: - Fire nye på plass

 

Skeid vant 3-2 over Levanger lørdag, og er på full fart opp igjen i Addeco-ligaen. Nå har klubben forsterket med fire nye spillere.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
01.09.2008 kl 15:45

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
– For å møte høstsesongen på en best mulig måte har Skeid Fotball hentet inn fire nye spillere for å gi spillerstallen en helhet, sier Terje Martinsen, daglig leder i Skeid Fotball, til http://www.skeid.no/index.php?aid=11655&k=skeid%2Fforside&mid ">Skeid.no.

Skeids nyervervelser er Faysal Ahmed Mohamed, Andreas Gjesvold, Markus Norheim og Drin Shala.

http://www.skeid.no/index.php?aid=11655&k=skeid%2Fforside&mid ">Skeid.no beskriver spillerne slik:

Faysal Ahmed Mohamed er 20 år, og kommer fra GBK. Faysal kan brukes både på vingen og som spiss, og har også tidligere vært innom Skeid.

Andreas Gjesvold er høyreback/midtbane og kommer fra Grei i 3. divisjon. 23 år gamle Gjesvold har spilt både junior- og guttefotball i Grei, samt 2. divisjonsfotball i GBK.

Markus Norheim er en 20 år gammel spiss. Han kommer fra Egil «Drillo» Olsens moderklubb, Østsiden. Norheim har også en fortid som junior i FFK.

Drin Shala er keeper, 18 år, og kommer fra LSK. Shala har bakgrunn fra Wang Toppidrettsgymnas og Vålerenga, og blir et viktig tilskudd til troppen i André Hansens skadefravær.

– Dette er unge, spennende spillere som passer godt inn i vår profil og som vil være med å bidra for oss i høst. Vi ønsker gutta velkommen, sier Martinsen.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse