ANNONSE
Annonse

– Føles som et veldig dårlig nachspiel

MÅLSCORER: Jonas Bergersen scoret Skeids første mål i matchen. Foto: ANDERS VINDEGG

Det ble målfest på Skeidbanen i dag, men Skeids ledelse 3-1 over Stabæk holdt ikke helt inn.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 29.04.2015 kl 15:51

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

SKEIDBANEN: Bra oppmøte med flere hundre tilskuere på Skeidbanen mandag kveld i fantastisk sommervær, i april. Første seriekamp i andre divisjon for Skeid og Stabæk.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

Det ble målfest på Skeidbanen. Nettstedet siste.no oppsummerer målene; Etter 8 minutter scorer Jonas Bergersen for Skeid. Fire minutter senere er David Tavakoli på farta, og setter inn 2 - 0 for hjemmelaget.

Les også: Skeid, Lyn og Kjelsås samlet seg før seriestart, se hvem som vant på Stadion

Utligner

Men Stabæk var på, og reduserte til 2-1 etter 40 minutter, ved Eivind Fallås Dahl.

Da David Tavakoli satte inn 3-1 til skeid i det 64 minuttet på straffe, tenkte nok mange at det skulle bli en skeidseier i seriestarten mandag kveld. Men gjestene fra vest ga seg ikke, og i det 79 minutt reduserer Christoffer Solbakken til 3-2.

Men det er ikke slutt før det er slutt, og i det 90 minutt klarer Stabæk - ved Cornelius Bencsik - å utligne, 3-3. Ett poeng til hvert av lagene etter hele seks mål i første seriekamp for Skeid og Stabæk i andre divisjon, i flott sommervær i april.

SE VIDEO MED KAMPENS HØYDEPUNKTER OG INTERVJUER TIL HØYRE PÅ SIDEN/ØVERST I MOBILVISNING.

Hovedtrener Kjell Sverre Hansen Wold tenker ikke målfest.

Dårlig nachspiel

– Heller mer et veldig dårlig nachspiel! Vi åpner kampen bra og har 20 første veldig gode minutter, hvor vi leder 2 - 0. Så er det et par bytter som må gjøres og som vi ikke har lyst til å gjøre, et par av spillerne er føler seg ikke helt bra. Vi håpet på å berge 2 - 0 ledelsen inn til pause, forteller Hansen Wold.

Så scorer Stabæk, 2-1 til pause.

– Likevel, når vi får et mål til i andre omgang, og leder 3-1, så bør vi klare å ro i land seieren. Men vi er sårbare på grunn av byttene, og i ubalanse. Stabæk kommer mer inn i kampen. Skeid er et ungt lag og litt urutinert, men bør klare å unngå å bli spilt av så enkelt som vi ble, med to reduseringer i andre omgang, fortsetter Hansen Wold.

10 mann

Skeid fikk også spiller skadet i slutten av kampen, og etter at alle byttene var gjort. Og spilte siste delen med 10 mann.

– Vi får med oss ett poeng, men akkurat nå føles det som et tap. Men vi får skylde oss sjøl, og ta den harde læringa av denne kampen. Nå er det først cup, så er det til Finnsnes i neste seriekamp. Forrige kamp mot Finnsnes vant vi faktisk en kamp som lignet mye på denne, sier treneren.

Det ble lite seire i bydelen ved seriestart. Kjelsås A-lag gikk på en smell mot KFUM, lørdag. Lyns Damer 1. divisjon, tapte i Ålesund, og Lyns A-lag herrer tapte mot Grorud søndag.

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse