ANNONSE
Annonse

For en Lyn-lørdag! Scoret 15 seriemål

Lyn Damer knuste Amazon Grimstad på Kringsjå lørdag. Foto: LARS OPSTAD/Kladd.no

Mens Lyns damer knuste Amazon Grimstad i en kamp som endte 10(!)-1 på Kringsjå, satte herrene Hasle-Løren på plass med 5-0 på Bislett. På Kringsjå yret det med neste generasjons spillere.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 16.06.2016 kl 15:55

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

KRINGSJÅ/BISLETT: Et par hundre unge fotballspillere fylte tre baner på Kringsjå, under DNB Guttecup lørdag. Se Lyns egne bilder fra turneringen nederst i saken!

Og mens de unge skapte fotballglede i stort antall, gjorde jammen Lyns seniorer det samme. Lyn Damer regelrett knuste Amazon Grimstad på hjemmebane, mens herrene kjørte over Hasle-Løren.

SE BILDERSERIE FRA BEGGE KAMPENE HER!

Og les mer om fotballhelgen i Nordre Aker her!

Siste kamp på Kringsjå-banen for damene

Etter 2-0-tap forrige helg i Nordlandshallen mot Grand Bodø, var det et revansjesugent Lyn-lag som tok i mot laget fra Grimstad på Kringsjå, til den siste seriekampen før kunstgressbanen nå skal totalrenoveres.

Bortekampen mot Grand Bodø kostet dyrt, og verken Andrea Wilmann eller Frida Leonhardsen Maanum var i troppen i dag mot Amazon Grimstad på grunn av skader.

Det var ikke synlig at de var borte, gjestene var egentlig sjanseløse og Lyn ledet 5-1 til pause. To mål ble satt av USA-studenten Lotta Fennefoss som er hjemme på ferie, og ellers scoret Jenny Røsholm Olsen, Maren Hagfors Thoresen, og Noor H. Eckhoff ett hver.

LES OGSÅ: Lyn-damene fosser frem

Lyn Damer på Kringsjå. Foto: LARS OPSTAD/Kladd.no

Lyn eide ballen

Andreomgangen ble ganske lik den første. Lyn eide ballen hele tiden, det smalt i stolper og også denne omgangen ble det scoret fem mål av Lyn. Det var Maren, Jenny og Noor som nok en gang satte ballen i mål, i tillegg scoret også Marianne Jakobsen og Benedikte Birkelund.

Glenn Kleven er meget fornøyd med jentenes innsats.

– Vi har mange målscorere, vi spiller veldig fin fotball, og fint at vi presterer så høyt med flere nøkkelspillere ute, det viser at vi har en veldig bra tropp, sier han.

Men mye hvile blir det ikke. Allerede onsdag er det hengekamp mot Åsane. I og med at Kringsjå-banen stenges søndags kveld, må Lyn-jentene spille sin utsatte hjemmekamp på Nordkisa.

Lyn ligger nå på 1. plass i 1. divisjon for damer, med 22 poeng, foran Grand Bodø med 20, før de har spilt denne rundens kamp mot Kongsvinger søndag.

SE FLERE BILDER FRA KAMPEN HER!

Storseier også til herrene

Erik Botheim scoret ett av kampens fem. Foto: LARS OPSTAD/Kladd.no

Også Lyns herrer i 3. divisjon leverte hjemme lørdag. Lyn, som topper tabellen i 3. divisjon, tok imot bunnlaget Hasle Løren. I sola på Bislett satte Lyn hele fem mål før dommeren blåste av.

Kaptein Ola Sætherbakken scoret målet før pause, og etter hvilen satte Thorstein Andersen Aase kampens andre mål etter 18 minutter. Erik Botheim, Emil Pretorius Borkø og Kjell Magnus Flølo sto for de øvrige målene, i en kamp der Lyn styrte det meste.

SE BILDER FRA KAMPENE HER!

LES OGSÅ: Helgen da Kjelsås invaderte Elverum

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse