11 på rad for Koll: Fortsatt best

Koll-trener Ragnar Wisløff sammen med norgesmesterne Linn Totsås (f.v.), Marianne Strøm, Marte Vestre, Maria Moen Storøy og Johanna D. Kløvfjell.

I år skulle Koll få mer kamp om NM-gullet, men det endte med gull nummer elleve på like mange år.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
10.03.2010 kl 13:27

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
KRINGSJÅ: – Det er cupen det er mest stas å vinne, så vi synes fortsatt det er veldig gøy hver gang vi vinner, sier Koll-trener Ragnar Wisløff.

I cupfinalen i Bergen møtte den regjerende mesteren fra Oslo hjemmehåpet BSI. Sistnevnte yppet seg i 1. sett, men etter det ble det en ny transportetappe for suverene Koll.

– Rutinen spilte nok inn. Vi har ennå ikke tapt ett jevnt sett i år, Wisløff.

Enklere enn ventet

BSI ledet lenge i 1. sett, men mot slutten viste Koll-damene sin styrke.

– Vi gjorde en del feil, men så skjerpet spillerne seg. I slike kamper tar de ut det som trengs, sier Wisløff.

I resten av kampen gikk det mer på skinner for Koll, som vant de to neste settene med klar margin (25-18 og 25-17).

– Cupfinalen er alltid en morsom kamp å spille. Det var en fin ramme rundt kampen, smiler Wisløff.

I år virket det som Koll skulle få kamp fra flere lag om NM-tittelen; blant annet fra hardtsatsende UiS. Stavanger-laget hadde brukt penger på å hente forsterkninger både på trener- og spillersiden, men klarte ikke engang å komme til finalen. Også BSI og Oslo Volley hadde potensial til å yppe seg mot Koll, men gullklubben fra Kringsjå innfridde nok en gang da det gjaldt som mest.

– Det er nok mange som er litt lei Koll nå, så det betyr bare mer og mer for de andre lagene å slå oss nå, tror Wisløff.

Vil ha to gull

Koll har også hentet hjem en rekke seriemesterskap de siste sesongene, og i seriespillet er også klubben i rute med tanke på gull. For øyeblikket skiller det to poeng ned til UiS på andreplass.

– Det er veldig jevnt, og vi har fire tøffe kamper igjen. Selv om det er mest stas med cupen, betyr det selvsagt mye å vinne seriegull også. Da viser vi at vi har vært det mest stabile laget gjennom sesongen, sier Ragnar Wisløff.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse