Fortsatt et topplag

 

Kjelsås lå under 0-2 halvtimen før slutt, men Martin Hansen og Alexander Rein sikret lagets femte seier på seks kamper.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
24.05.2006 kl 15:43

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Martin Hansen scoret to nye mål mot Levanger, og er soleklar toppscorer i 2. divisjon med åtte mål på seks kamper.

Kjelsås: – Dette var deilig. For en seiersvilje vi viste i andre omgang, gliste tomålsscorer Martin Hansen.

Toppscoreren har nå notert åtte mål på seks seriekamper, og Kjelsås henger med i toppen til tross for tapet mot Korsvoll forrige helg.

To baklengs

– Vi var litt dårlig i beina og kanskje ikke 100% motivert etter tre kamper på fem dager, men Korsvoll var heldige og scoret to mål på én sjanse, mente Hansen om tapet mot lokalrivalen.

Mot Levanger kom imidlertid laget tilbake på vinnersporet, selv om det lenge så mørkt ut. Bortelaget tok ledelsen på en tidlig gjennomløpning og trønderne doblet ledelsen fem minutter etter hvilen da Yngve Rekdal slapp et løst innlegg i beina på angriperen Lasse Holten.

Ingen venstreslegge

Etter 64 minutter fikk imidlertid hjemmelaget endelig uttelling for det spillemessige overtaket da Martin Hansen nådde et innlegg før Levangers keeper og knottet ballen i mål. Etter dette var det enveiskjøring mot Levanger-målet, og etter litt klabb og babb i feltet knallet venstreback Alexander Rein ballen i nettaket sju minutter senere. Sju minutter før slutt falt avgjørelsen da Hansen fikk vende opp, avansere og fyre løs med venstreslegga.

– Jeg vet ikke helt hva som skjedde. Vanligvis er ventrebeinet bare til å stå på, humret Hansen.

Revurderer ikke

Neste helg venter topp motstand borte mot Rosenborg 2, før Ranheim kommer til kunstgresset i forkant av cupmøtet mot Moss. Det kan bli mye moro på Grefsen stadion fremover, men trener Stig Mathisen beholder bakkekontakten.

– Jeg er bare glad vi har tatt de poengene vi har gjort. Det er for tidlig å se på tabellen og vi revurderer ikke målsettingen om å overleve før vi har møtt alle lagene. Vi har store utfordringer foran oss, og Rosenborg er nok den verste kampen vår så langt, tror treneren.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse