Fortsetter høstjakta

To av tre blide målskårere Andrea Wilmann og Natalie G. Nilsen. Til høyre også debutant i 1 divisjon Anna Palm, som kom fra Stoppen i høst. FOTO: LYN DAMER

Lyns damer tok imot Raufoss på Kringsjå. Og gjorde som de pleier - sikret enda tre poeng.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
02.10.2016 kl 00:00

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

KRINGSJÅ: Hjemmekamp for Lyns Damer første lørdagen i oktober.

Men tam første omgang mot Raufoss, ifølge klubbens Ingvar Graffer.

- Det går litt for sakte og Raufoss ligger lavt og gjør det vanskelig for Lynjentene.0-0 til pause, i en sjansefattig omgang.

Mer liv i andre

Han oppsummerer videre, og forteller at det ble mer liv i andreomgangen.

- Andre omgang blir mye bedre, Lyn setter mer fart og bortelaget blir etter hvert slitne av å løpe i mellom. Og så er det tidligere Raufoss-spiller Natalie G. Nilsen som får hull på byllen etter et kvarter i andre omgang.

Ingen tvil

Derifra og ut er det ingen tvil.

- Andrea Wilmann skårer på et flott langskudd, før Jenny Røsholm Olsen setter en retur, etter et raid fra Frida Leonhardsen Maanum.

Tålmodighetsprøve

Trener Glenn Kleven forteller om en tålmodighetsprøve.

- Det er bra vi hever oss i andre omgang, da henger ikke bortelaget helt med. Defensivt slipper vi ikke til noen ting egentlig. Sånn sett har vi bra kontroll. Men så lenge vi sliter med å få satt sjansene, er det jo alltid spenning.

Tabellen

Grand Bodø, som Lyns damer tapte mot på hjemmebane for få uker siden, ligger fortsatt på topp med 42 poeng, men en kamp mindre spilt enn Lyn. Grand Bodø møter Fløya i morgen, søndag. Fløya ligger på en tredjeplass, med 29. poeng.

Lyns Damer ligger fortsatt på andre plass, og langt foran Fløya, etter Raufosskampen med 41 poeng. Men da også med en kamp mer spilt enn tabelltoppen.

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse