ANNONSE
Annonse

FOTBALLRUNDEN: Skeid og Kjelsås i flyten, men nå er det ferie

Mesut Can sikret tre poeng borte mot Arendal, lørdag. Her ved tidligere anledning på Nordre Åsen. Foto: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE/KARL ANDREAS KJELSTRUP

Det ramler inn med poeng. Drømmemål i Arendal og solid seier på Sunnmøre, og det er så jevnt i tabelltoppen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 24.06.2018 kl 18:57

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

NORDRE AKER: Skeid dro til Arendal. Gjestene Arendal som spilte i OBOS-ligaen i fjor.

– Det er ikke spilt mange minuttene av kampen før de tilreisende Skeidoksene blir vitne til det som må være en veldig god kandidat til årets mål. Skeid får frispark fra rundt 25 meter. Mesut Can klinker til og ballen fyker i hjørnet, helt utagbart for hjemmelagets keeper. En nydelig prestasjon og en fantastisk scoring av Can!

Kampen endte også 1-0 til Skeid og tre nye poeng.

Kjelsås

Kjelsås møtte Brattvåg på bortebane:

– Vi vinner 3-0 mot Brattvåg i dag, en meget solid bortekamp. Vi var til slutt noen hakk bedre enn hjemmelaget, selv om de yppet seg i perioder. Idrissi, Solli og Aslaksrud scoret våre mål.

Nå er det sommerferie for PostNord-ligaen avd 2. Kanskje litt synd, som også Kjelsås-trener Kampen uttaler til klubben selv, for nå er laget i flyten.

Men med så mange gode kamper av både Skeid og Kjelsås, så ramler poengene inn. Førstnevnte fortsatt tabelltopp med 23 poeng, men KFUM, Hødd og Kjelsås på de neste plassene, kun ett poeng bak Skeid.

Lyn Damer og Lyn Toppfotball

Det har ikke gått så bra med Lyns Damer i de siste kampene, det har blitt null poeng. Sist nå lørdag med tap hjemme på overtid, for Trondheims Ørn på Kringsjå, 2-3 til gjestene.

Lyns herrer - Lyn Toppfotball - i tok turen til Skarpmarka kunstgress i Tromsø, søndag. Det ble en målrik kamp, som endte med poengdeling.

Lyn topper ikke tabellen, men det er ganske jevnt i Norsk Tipping-ligaen avd. 6.

Korsvoll

Korsvoll fotball i Norsk Tipping-ligaen avd. 6 sikret ett poeng lørdag:

A-laget tok poeng igjen i dag borte mot byrival Frigg etter 0-0. Etter to kamper uten poeng, så smakte det godt. Da er det kun en kamp igjen før en etterlengtet sommerferie.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse