Lyns corner: Fra Via Dolorosa til Bislett

Lyns corner.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Kaffen putrer til tonene av Beatles' "A Day In The Life", ute stråler sola, og i tilværelsens tryggeste favn får min sønn morgenens første påfyll. Samtidig er undertegnedes legeme preget av Lyns serieåpning i Bodø kun timer unna. Jeg er nervøs, men i balanse.

Vinterens resultater kunne ha medført fortsatt ferd langs Via Dolorosa. Jeg gikk den brosteinskledde gaten i Jerusalem sist sommer under mitt opphold Palestina, med mer enn frihetstanker i mitt sinn. Før beskuelsen av Al Aqsa-moskeen, dyttet jeg en lapp inn i Klagemuren, tettskrevet med desperate refleksjoner og bønner angående Lyns trøstesløse situasjon. Jeg kan selvsagt ikke bevise at mine klager ble hørt og tatt til følge, men registrerer heller ingen direkte motarbeidelse.

Søndag på Bislett

Søndag spiller vi vår første hjemmekamp på vår nye hjemmearena Bislett stadion. Og før gjestene fra Nybergsund får kjenne tapets smertefulle stikk, finnes det flere gode grunner til å fremskyve søndagsmiddagen, evt spise ute.

Lyn Fotball arrangerer cup på Kringsjå lørdag og søndag, før de kl 16.30 møter Lynus-klubben på Damplass. Her vil det herske reine 17. mai-stemningen når Lyn-toget i rødt, hvitt og blått og blafrende flagg rusler nedover mot Bislett Stadion.

Bastionen har fått nytt tilholdssted, Trafalgar Pub i Hegdehaugsveien, og vil holde det i gang fra tidlig ettermiddag med sang og quiz, før de lager trafikkork i Bislett-krysset når Lyn-toget ankommer.

Men først møtes vi til kick-off i morgen kveld på Hard Rock Café, med ny og ørevennlig Lyn-musikk fra scenen, spillerbesøk, konkurranser og en masse hyggelige likesinnede.

Heia Lyn!

Jan Briseid

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse