Lyn Ressurs godt i gang

Frivillig lykke i Lyn

Joachim Wester Andersen har gått fra å være på lønningslista, til å bli en frivillig ildsjel for Lyn.

Et 30-talls mennesker møtte med oppbrettete ermer da Lyn Ressurs hadde sitt første møte på Ullevaal stadion sist uke.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 10.03.2010 kl 15:01

ULLEVÅL: – Det var et fabelaktig oppmøte, og det kom veldig, veldig mye godt ut av dette møtet, sier initiativtaker Joachim Wester Andersen, tidligere infosjef i Lyn.

Alt er gratis

Poenget er ikke å drive byråkratisk møtevirksomhet og "snakking" – i Lyn Ressurs er det handling som gjelder.

– Vi henger langt etter, og nå gjelder det bare å jobbe alt vi kan for å være klare til seriestart, sier Andersen.

Og på plass allerede er klubbfotograf som skal ta bilder på alle hjemmekampene, billettsjef, kiosksjef, mediegruppe, musikkgruppe og folk som skal skaffe sponsorer.

– Alt gjøres gratis, og det er bare å melde seg for å bli med. sier Andresen engasjert.

Gruppene er allerede i gang med arbeidet, og Andersen koordinerer foreløpig innsatsen via maillister.

– Givende

Han har selv gått over fra å være på lønningslisten til Lyn, til å være en frivillig ildsjel som ønsker å hjelpe klubben sin.

– Det er veldig givende å gå inn i en rolle som frivillig. Jeg brenner like mye for Lyn som jeg alltid har gjort, sier Andersen, som sitter på gjerdet med tanke på hva han skal gjøre jobbmessig fremover.

– Jeg har fått et tilbud av Lyn, som jeg har takket nei til, og er i en prosess for å bestemme meg hva jeg vil gjøre. Uansett skal jeg jobbe for Lyn på fritiden min, smiler han.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...