Full sprut på Kjelsåsdagen

April Stilley prøvde seg på bocciabanen, og viste seg å være meget treffsikker.

Et øsende regnvær gjorde Kjelsåsdagen til en mindre folkefest enn normalt, men for de fremmøtte la ikke regnet noen demper på moroa.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
19.09.2007 kl 20:25

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Vegard Moe (5) syntes orienteringsløypa var morsom.

Se bildet større

Victor Halvorsen klinte til på fotballbanen under Kjelsåsdagen, mens broren Philip og Rikke Sørensen er på balljakt.

Kjelsås: Det var nemlig full fres både på og rundt Grefsen stadion – selv om regnet høljet ned under hele det to timer lange arrangementet.

– De to andre gangene vi har arrangert dette har det vært kjempebra vær. Da har vi hatt 300-400 mennesker innom, forteller arrangementsansvarlig Odd Bjerke som måtte innse at det på langt nær ble noen folkefest dette året.

Vegard Moe (5) var riktignok en av dem som møtte opp tross det triste høstværet. Og Kjelsås-gutten syntes det var moro å få prøve seg på forskjellige idretter. Vi møtte Vegard da han akkurat hadde funnet en post i orienteringsløypa.

– Orientering er morsomt. Jeg har prøvd det litt før i Holmenkollen, forteller han.

– Skal du gjøre noe annet her i dag, da?

– Ja, jeg skal spille fotball. Det er noe jeg gjør ganske ofte, smiler Vegard.

Odd Bjerke forteller at meningen med arrangementet nettopp er å vise det brede spekteret av idretter som Kjelsås har. Totalt har klubben rundt 2000 medlemmer fordelt på åtte grupper.

– Her presenterer vi idrettslaget med diverse aktiviteter i håp om å rekruttere nye medlemmer. Det kan være fint for folk i nærområdet å få se hva vi driver med, og folk kan også prøve seg på det de vil, sier Bjerke.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse