Full stopp for Skeid

Jo Andreas Gundersen var svært skuffet etter nok et tap.

Etter to serierunder ledet Skeid 1. divisjon. Sju runder senere har laget falt helt til sisteplass.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
02.06.2009 kl 10:30

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Prøvde til liten nytte: Thomas Valø var et friskt pust for Skeid mot Løv-Ham, men ble merkelig nok byttet ut et kvarter før slutt. foto: are kolstad

BISLETT: - Det er klart det er kjedelig å tape kamp etter kamp, og det går selvsagt ut over humøret. Vi er sikkert ikke noe hyggelige å ha hjemme om dagen, sier Skeid-kaptein Jo Andreas Gundersen.

Han og lagkameratene overrasket stort i sesonginnledningen, da de vant de to første kampene. I den tredje serierunden ble det ett nytt poeng, men etter det har det vært stopp.

- Vi har prøvd på de samme tingene, men det har vært noe forknytt over det hele. Klart vi har lyst til å vinne en kamp igjen snart, sier Gundersen.

Merkelig seiersmål

Mot Løv-Ham burde sjansene for Skeid vært gode, men i stedet gikk vertene på sitt sjette strake nederlag.

Etter at Jesse Ohene hadde sendt gjestene foran på en kontring i det 37. spilleminutt, fikk Oluwasegun Abiodun sjansen fra krittmerket for Skeid like etterpå. Nigerianeren gjorde ingen feil, og lagene tok pause på stillingen 1-1.

Store deler av oppgjøret på Bislett var svært søvndyssende, men etter 58 minutter skjedde noe som virkelig fikk publikum til å sperre opp øynene. Skeid-keeper Beau Molenaar var sikker på at dommeren hadde blåst for offside og gikk rolig fremover for å slå frisparket. Det sisteskansen ikke hadde fått med seg, var at dommeren hadde benyttet seg av fordelsparagrafen, og Løv-Hams Arve Walde kunne enkelt snappe ballen fra Molenaar og score seiersmålet.

- Typisk mål i den situasjonen vi er i. Da handler det ofte om både uflaks og udyktighet, sier Jo Andreas Gundersen.

Moss neste

Kapteinen mener likevel det ikke var noen stor forestilling sett med Skeid-øyne.

- Dette var ikke bra. Vi fikk ikke satt spillet i det hele tatt.

Han ser likevel positivt på fortsettelsen.

- Det er bare å holde trykket oppe. Nå har vi bortekamp i Moss i neste runde, og der er det absolutt mulig å vinne, sier Jo Andreas Gundersen.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse