Garasjefest på Ullevål

Ullevål sitt A-lag sesongdebutert søndag mot Hamar i Vikingskipet. Det ble seier 6-3 etter å ha ligget under med 3-1 til pause. Første hjemmekamp fredag mot Høvik. FOTO: ULLEVÅL BANDY

Klubben lover solbærtoddy til alle og Ullevålhelt Erik Nordbrenden vil fortelle om sporten og spillet.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

ULLEVÅL: Ullevål Bandy inviterer nye - og gamle - publikummere til åpningsfest på Bergbanen fredag 18. november klokka 1830 - i garasjen på klubbhuset.

Sporten og spillet

– Det vil bli servert varm solbærtoddy til alle og Erik Nordbrenden, historisk ullevålhelt, vil fortelle nye publikummere litt om sporten og spillet. I tillegg starter første hjemmekamp i eliteserien klokka starter deretter klokka 1900 mot Høvik IL, forteller Frode Lukassen i klubben.

Han fortsetter.

Første hjemmekampen

– Vi vil gjerne skape litt ekstra blest og oppmerksomhet rundt denne første hjemmekampen og bidra til at det blir stor stemning på tribunen. For mange tilflyttere er bandy en ny og ukjent sport selv om sporten er en av de største norske vintersportene målt i antall aktive utøvere.

Han oppfordrer folk til gjerne å ta med en venn eller to, speaker orienterer om spillet underveis. Medlemmer er gratis til kampen, for andre koster inngang 100 kroner.

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!
 

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse