Gåre går for Lyn

Øystein Gåre gleder seg å se Endre Fotland Knudsen i aksjon.

U-21 landslagstreneren Øystein Gåre sier at det er flere spillere som er aktuelle for landslaget og at han vil følge situasjonen i klubben tett fremover.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
22.01.2008 kl 16:14

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
I går ble Endre Fotland Knudsen presentert på U-21 landslaget til Øystein Gåre for første gang.

- Vi er svært spent på denne spilleren. Han var med på U-19 i fjor og jeg har sett han flere ganger i aksjon i fjor, sier Øystein Gåre til Lokalavisene Oslo.

Gode ferdigheter

U-21 landslagstreneren var svært fornøyd med det han så av spilleren i fjor.

- Han har hatt en stigende kurve i hele fjor. Vi vil utnytte den offensive kraften til spilleren og plassere han på venstre kant. Endre har brukbar fart, en bra fot og god spilleforståelse. En meget spennende spiller som vi gleder oss å se i aksjon, sier Gåre.

Endre Fotland Knudsen scoret hele 6 mål på 11 kamper i fjor. Og det fra en plass på vingen.

Flere i kikkerten

Forrige uke var det Nils Johan Semb som skrøt av klubben. Også Øystein Gåre gir klubben ros for arbeidet de har nedlagt i Lyns ungdomssatsning.

- Lyn har hatt mange landslagsspillere. Det som er positivt er at de unge får spille i klubbene. De har ikke vært redd for å benytte seg av de unge spillerne, sier Gåre.

Han sier også at det er flere spillere som er høyaktuelle for spill.

- Erling Knudtzon er ikke med på grunn av at han ikke er helt frisk. Han er absolutt en høyaktuell kandidat. I tillegg er Bjarne Ingebretsen og Mads Dahm aktuelle. Kim Andre Madsen er også en mann som vi følger, men han er opptatt med G-19 nå, avslutter Gåre.

En mann for fremtiden

Som vi tidligere har skrevet, er det store forventninger til nettopp Endre Fotland Knudsen. Bastionen-leder, Aslak Arntzen, sa for et par uker siden at dette var den spilleren de gledet seg mest til å se i år.

Lederen er ikke overrasket over at han er tatt ut av Øystein Gåre.

- Det er vel ikke annet enn å gratulere Endre med uttaket. Gutten har hatt en enorm positiv utvikling etter at han ble tatt opp i A-stallen i fjor. Dette er en av de spillerne vi venter mest av i fremtiden. At Norges u21-landslag nå velger å benytte hans ferdigheter kommer ikke som noen overraskelse, sier Arntzen.

- Endre er en ekte Lyn-gutt og alle i og rundt klubben er meget stolte over hans prestasjoner så langt i karrieren, avslutter supporteren.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse