Gutta klare til helgens VM

Fra venstre Håkon Løwig Jarlsby, Erik Audun Sørensen, Timian Strømdahl Fossli og Fredrik Bakken, alle fra Ullevål bandy. FOTO: ULLEVÅL BANDY

– Ullevåls 99-kull har vært «tent» på bandybasillen fra de var små, forteller Ullevål bandy. Til helgen er det U-19 VM.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
24.01.2018 kl 10:35

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

ULLEVÅL: Ullevål er godt representert i bandy VM for juniorer - U19. Årets U19 VM i bandy arrangeres i Drammen, 26. – 28. januar.

– Fra Ullevål stiller Timian Strømdahl Fossli, Håkon Løwig Jarlsby, Fredrik Bakken og Erik Audun Sørensen, mens Ola Røed er hjemmeværende reserve. I tillegg er tidligere Ullevålspillere Jesper Bergersen, nå Ready, og Jesper Gadderud, nå Nässjö – i Sverige, klare for VM, meldes fra klubben.

De nevnte spillerne var også med i U17 VM i Arkhangelsk i Russland i 2016, og tapte knepent 5-4 mot Finland, i det som oppsummeres som en spennende og helt åpen kamp.

Bandyskolen er viktig

– Ullevåls 99-kull har vært «tent» på bandybasillen fra de var små. Mange av guttene begynte på bandyskolen som i en årrekke har vært arrangert på lørdager til fast tid og sted på Bergbanen fra 12.30 til 14.00, før de begynte på våre aldersbestemte lag. Forsatt er bandyskolen en del av bandyhverdagen til gutta, siden de nå er instruktører og forbilder for kommende årskull, skriver klubben videre i en pressemelding.

Tøft kampprogram

Disse lagene stiller i VM i Drammen:

– Russland - regjerende verdensmester, Sverige, Finland, Ukraina stiller i tillegg til det norske laget. Det er et tøft kampprogram med seks kamper på tre dager. Alle kampene unntatt en semifinale, som går i Mjøndalen, spilles på Marienlyst i Drammen. Åpningskampen er mot Russland fredag klokken 10.00.

Meld deg på nyhetsbrev!

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse