Gutta spiller finale på selveste kvinnedagen

Ullevål Bandys juniorgutter klare for finale torsdag kveld. FOTO: SIGURD KLIPPENBERG

Ullevåls juniorlag i bandy er i sin tredje strake NM-finale. Klubben håper hele bydelen kjenner sin besøkelsestid og stiller opp for å heie hjemmelaget til seier.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
06.03.2018 kl 19:38

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

ULLEVÅL: Etter å ha slått Ready 7-5 i kvartfinalen, ble det nødvendig med forlengning og «sudden death» i semifinalene mot Drammen. Ullevål er nok en gang klare for finale i Norgesmesterskapet, og laget møter Stabæk på Bergbanen. Avslag torsdag 8. mars kl 1900.

A-laget slått ut i kvarten

Ullevåls A-lag for herrer ble slått ut i kvartfinalen i årets NM-sluttspill, men juniorlaget sikrer gode resultater for Ullevål Bandy i år også.

Det ble en meget tett og åpen kamp mellom Ullevål og Drammen i den første NM semifinalen på Bergbanen. Det ble seier 3-2 etter to scoringer av Ola Røed og en av Håkon Jarlsby for Ullevål.

Se bildet større

De vil ha mye publikum, på Bergbanen torsdag kveld. FOTO: SIGURD KLIPPENBERG

Nervepirrende drama

Returkampen i Drammen ble spilt mandag kveld, og det ble et nervepirrende drama uten like. Ullevål ville gå til finale med uavgjort. Ved tap ville det bli ekstraomganger og eventuelt straffeslagkonkurranse.

Ullevål åpnet sterkt og ledet 1-0 etter allerede 30 sekunder ved Håkon Jarlsby. Drammen tok deretter mer over og Ullevål fikk strekk i laget og fikk lite til. Etter 26 min ledet drammenserne 3-1. Ullevål tok time-out og fikk mer struktur på laget. Rett før pause reduserte Jarlsby til 3-2 med sitt andre mål for dagen.

I andre omgang kom Ullevål mer med og Martin Killingmo utlignet til 3-3. Drammen var imidlertid mer på hugget en Ullevålgutta og sluttresultatet ble 6-4 for Drammen. Det ble dermed nødvendig med spilleforlenging for å kåre en vinner.

I ekstraomgangene kom Ullevål mer inn i kampen og hadde et lite overtak i spill og sjanser.

Kvelden store helt ble Martin Killingmo som tre minutter ut i andre ekstraomgang scoret det avgjørende målet til stor glede for Ullevåls spillere og supportere. All ære til Drammens unge lag for heroisk innsats og mye flott bandyspill.

Håper på mye publikum

Ullevål møter som nevnt Stabæk torsdag, som slo Ullern i begge kampene. Klubben håper hele bydelen kjenner sin besøkelsestid og stiller opp for å heie hjemmelaget til seier. I så fall vil det være tredje strake NM i juniorklassen.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse