– Gutta våre har et veldig stort potensiale!

Lenge før serien er slutt, har disse håndballgutta 2000 fra Kjelsås kvalifisert seg til sluttspill. FOTO: KJELSÅS HÅNDBALL

Sier treneren om Kjelsås 2000-håndballgutter, som har kvalifisert seg til nasjonalt sluttspill i Bring-serien lenge før alle kampene er spilt.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
07.03.2017 kl 08:34

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

KJELSÅS: Som første lag har Kjelsås Gutter 2000 kvalifisert seg til Nasjonalt Sluttspill i Bring-serien. Selv med fire kamper igjen, har dermed de ubeseirede Nordre Aker-gutta nådd årets viktigste mål.

LES OGSÅ: Ingen over - ingen ved siden av.

Litt tidlig?

 
I helgen arrangerte Kjelsås selv tredje runde i Bring-serien. I en ganske så full Kjelsåshall viste guttene hva de er gode for, ved først å slå bergenske Bjørnar med tre mål, og så ved å nærmest å gruse Elnesvågen fra Møre og Romsdal med hele 15 mål. Dermed er de altså fortsatt ubeseirede i årets serie.

– Det er ikke alltid gutta leverer hundre prosent i kamper tidlig på morgenen, sier trener Mads Kjønstad.

– Dermed var vi ikke så overrasket over at de slet litt med å få opp farten mot Bjørnar, så selv om vi ledet hele kampen, følte vi oss ikke trygg på seieren før i de siste minuttene. Heldigvis er gutta våre i bedre form enn de fleste, og de slet seg til en tremålsseier 21-18.

Se bildet større

Kjelsåsgutta på toppen. FOTO: BRINGSERIEN

 

Høy tenning

Litt senere på dagen møttes Elnesvågen og Bjørnar, og her klarte førstnevnte å slå Bjørnar med fire mål, så det var ingen som følte at det var grunn til å ta lett på dagens siste kamp – mot nettopp Elnesvågen.

– Allerede på oppvarmingen så vi en helt annen tenning enn før første kampen. Og da kampen kom i gang, var det aldri tvil om hvor seieren skulle havne, sier trener Tom-Robert Øvstetun Bakketun.

Det meste stemte

– Gutta spilte meget godt i forsvar, de hadde en suveren målvakt og gjorde motstanderne nokså ufarlige. Når vi fikk tak i ballen, rushet vingene våre og laget det ene målet etter det andre, dersom vi ikke rushet spilte, vi tålmodige angrep med høy fart, og da ble det vanskelig å henge med.

Bakketun fortsetter.

– En seier på 32-17 var godt i overkant av hva vi kunne drømme om på forhånd, så vi er veldig fornøyde med innsatsen til absolutt hele laget. Alle gutta bidro til de to seirene i dag.
 

Hovedmålet nådd

– Vårt hovedmål i år har vært å kvalifisere oss til Nasjonalt Sluttspill i Bring, og nå, med fire kamper igjen, vet vi at dette er på plass, sier trener Magne Løksa.

Han fortsetter.

– Men for oss er neste runde, mot solide motstandere som Strindheim, Glassverket, Vang og Bergen Vest, også svært viktige, så det er ingen som må tro at vi har noen planer om å legge oss bakpå fordi målet er nådd. Gutta våre har et veldig stort potensiale, så derfor gleder vi oss både til neste runde og til Nasjonalt Sluttspill 28-30 april, avslutter Løksa.
 

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse