Han tente håpet på overtid

Sigurd Martinussen scoret for Kjelsås på overtid. Dessverre hadde Finnsnes to mål. FOTO: KJELSÅS FOTBALL

For en dramatisk avslutning! På overtid klarte Kjelsås nesten å sikre uavgjort mot Finnsnes, men klubben gikk istedenfor på sitt andre tap for sesongen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
22.04.2017 kl 18:44

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

KJELSÅS: Kjelsås' første hjemmekamp i 2. divisjon denne sesongen var mot fjorårets sølvvinnere Finnsnes, lørdag ettermiddag.

Og Kjelsås hadde muligheten til å revansjere nederlaget fra sesongens første kamp, mandag denne uken, som endte med tap mot Brummundal. Etter den matchen sa trener Eivind Kampen at han ikke kjente igjen laget etter en god sesongoppkjøring.

Men det var gjestene som tok ledelsen lørdag, etter 40 minutter, på skudd fra 20 meter av Andreas Løvland. Til tross for at Kjelsås leverte godt spill, sto det 0-1 i Finnsnes' favør til pause.

I andreomgang var det nok en gang Finnsnes som klarte tellende avslutning, og etter 80 spilte minutter satte de kampens andre mål. Litt urettferdig for et Kjelsås-lag som tidvis styrte kampen.

Se bildet større

Kjelsås fikk besøk av Finnsnes på Grefsen stadion. FOTO: Skjermbilde/Amedia

Spennende på overtid

Men da alt så ut til å renne bort for Kjelsås, ble det riktig så spennende.

Ut av ingenting fant unggutten Sigurd Martinussen nettmaskene fire minutter på overtid, og sikret sitt andre mål i Kjelsås-drakta. Dette var 18-åringens 10. kamp for klubben.

Dermed sto det 1-2 på Grefsen stadion, og håpet var tent for Kjelsås, men det hastet.

Drøyt tre minutter senere ble det nesten utlikning da Magnus Aasarød skapte en enorm sjanse, som strøk stolpen og gikk millimeter utenfor mål.

Nærmere kom ikke Kjelsås. Kampen ble blåst av med Finnsnes-seier, og hjemmelaget står nå med to tap på to kamper denne sesongen.

LES OGSÅ: Bli kjent med Kjelsås-laget! Dette visste du neppe om spillerne. Hvem er lagets Don Juan, hvem er en rotekopp, og hvem er den morsomste? Og hva synes de egenrlig om trener Kampen?

Neste kamp for Kjelsås er første runde i cupen, onsdag mot Frigg. Kampen går på Grefsen stadion.

Korsvoll-seier

I 3. divisjon spilte Korsvoll hjemme på Korsvoll kunstgress mot Lillehammer lørdag ettermiddag. Nordre Aker-laget sikret 4-1-seier over gjestene.

Skeid i 2. divisjon, og Lyn i 3. divisjon, spiller begge sine kamper denne runden på mandag. Skeid tar imot Vålerenga 2 på Nordre Åsen, mens Lyn spiller borte mot Raufoss.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse