ANNONSE
Annonse

Har du et knallskudd?

Er du god på straffe, eller kjenner noen som er det? Foto: LYN TOPPFOTBALL

Fotballklubben arrangerer første NM i straffespark. Vinneren blir sendt videre til VM i København.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 10.05.2017 kl 14:59

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

KRINGSJÅ:Den 3. juni skal Lyn Toppfotball arrangere det aller første NM i Straffespark på Kringsjå. Dette er ikke en del av den organiserte idretten, og vi ønsker å skape et arrangement for alle ungdommer og voksne med interesse for ballspill og konkurranser, sier Daniel Tandberg-Johansen i administrasjonen i Lyn Toppfotball.

Det stilles ingen krav til kunnskap eller erfaring og arrangementet er åpent for alle over 16 år.

VM

NM i Straffespark samarbeider med DBU - Dansk Boldspil Union - som arrangerer VM i Straffe, og vinnerne av NM i Straffespark blir sendt til VM i København med reise, opphold og deltakeravgift betalt.

– Vi hadde tenkt oss å ta imot 32 lag til det første NM i Straffe, men ble fulltegnet allerede dagen etter påmeldingen åpnet. Det ble da besluttet å utvide arrangementet til 64 lag, som betyr at det vil være 320 spillere som skal konkurrere om den aller første NM-tittelen i straffespark, forteller Tandberg-Johansen videre.

Fem spillere

Hvert lag består av 5 spillere, hvorav en er keeper. Det er flest privatpersoner som stiller med lag, men det er også påmeldinger fra bedrifter.

– Vi har fått med oss mange spennende samarbeidspartnere som ønsker å gjøre dette til en vellykket dag, og ambisjonen er å gjøre dette til et nasjonalt arrangement allerede til neste år. Da med kvalifikasjonsrunder rundt omkring i hele landet, og de beste samles til en finale her i Oslo.

Filmet

Hele arrangementet blir filmet av et produksjonsselskap.

– TV3 har ytret ønske om å lage et innslag fra NM i Straffespark som skal sendes i pausen på Champions League Finalen som spilles samme kveld. Ambisjonen er å fylle Kringsjå med publikummere som vil være med på å lage dette til en fantastisk festdag, inviterer Lyn Toppfotball og Tandberg-Johansen.

DJ og andre aktiviteter

Utover kampene som skal spilles vil det være DJ som spiller musikk, aktiviteter og konkurranser som presisjonsskyting, hastighetsskyting og triksing - også for publikum.

LES OGSÅ:

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse