Har du hjertet ditt i Lyn?

FOTO: Arkivfoto

Da vil Bastionen ha deg med på Bastionen Cup 2007 lørdag 11. august.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
02.08.2007 kl 14:35

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Kringsjå: Bastionenstyret inviterer alle med hjerte i Lyn til Bastionen Cup 2007 på Kringsjå kunstgress lørdag 11. august fra klokken 11.00.Turneringen blir avviklet med én åpen klasse, og man kan stille med rent guttelag, rent jentelag, eller blandet. Deltakelsen er gratis og alle er hjertelig velkommen til å delta uavhengig av alder. Det vil bli spilt 7'er fotball, og det er tillatt med x antall innbyttere.

Bastionen lover god stemning på Kringsjå med muligheter for å kjøpe grillmat, brus og annet snacks, og bankett for de over 18 år på kvelden.

Påmeldingsfrist til turneringen er søndag 5. august. Send navn på lag, samt lagets kontaktpersons navn og telefonnummer til asne@bastionen.no (E-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den) eller på telefon 41 60 10 13. Dere vil motta kampoppsett på mail i forkant av turneringen. Har du ikke lag, men ønsker å være med kan du også melde fra om din interesse. Har du er erfaring som dommer og kan tenke deg å bidra, kan du sende navn og nummer.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse