ANNONSE
Annonse

Har ikke snublet

Trym Thorbjørnsen og Korsvoll fotball er i en god stim om dagen. Bare Stabæk 2 ligger foran på tabellen. Foto: KORSVOLL FOTBALL

Nordre Akers lag i 2. og 3. divisjon ligger godt at etter niende serierunde.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 12.06.2017 kl 16:10

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

NORDRE AKER: Særlig i 3. divisjon er Nordre Aker-dominansen stor.

Korsvoll

Korsvoll, som tidlig i sesongen spilte seg til toppen av tabellen, fortsetter å imponere, med åtte seiere, og kun ett tap på ni kamper.

Fredag ble de det første laget som har greid å tukte sterke Stabæk 2. 3-2 ble stillingen hjemme på Korsvoll kunstgress. Med full poengfangst ligger Korsvoll-guttene nå likt med Stabæk 2, og har 24 poeng øverst på tabell.

Andreas Storsveen Romøren scoret to mål i kampen, mens innbytter Stig Markus Gjelten Hovdal sto for den tredje nettkjenningen. Da gjorde det litt at Stabæks menn scoret sitt andre mål to minutter før slutt.

Les kampreferatet på klubbens nettsider.

Lyn

Korsvolls naboklubb Lyn er også sterke i år. De har kun tapt én kamp så langt i sesongen, og kan notere syv seiere. Etter Raufosskampen som ble avlyst i vinter, ligger Lyn én kamp bak naboene, men har likevel 21 poeng, og innehar tredjeplass på tabellen. Avstanden ned til Frigg på fjerdeplass, som i tillegg har én kamp mer spilt enn Lyn, er behagelige fem poeng.

Lørdag var Flisa motstander for Lyn, som tok en 3-2-seier på bortebane. Lyn ledet 3-0 helt til det gjenstod 20 minutter. Målscorere var Johannes Johannessen, Rune Isaksen og Mats Ingebrigtsen.

– Vi sliter med å håndtere de høye ballene deres, og da blir det dessverre spennende igjen. Men vi tar de tre poengene, og det er tross alt det viktigste, sier trener Thomas André Ødegaard til klubbens nettsider, men passer på å skryte av prestasjonene i førsteomgang.

Les kampreferatet på Lyns nettsider.

3. divisjon, Norsk Tipping-ligaen avd. 2.

Skeid

I 2. divisjon ble det uavgjort da naboklubbene Kjelsås og Skeid målte krefter for et par uker siden.

Skeid, som ikke slapp inn ett eneste mål før i sjette serierunde, gikk på et surt tap i helgens kamp borte mot Raufoss. Mansour Gueye scoret Skeids eneste mål, i kampen som endte 2-1 til hjemmelaget.

Men for bare én uke siden knuste Skeid serieleder HamKam på Nordre Åsen. Hedmarkingene måtte reise hjem med et firemålstap i bagasjen. Tom Nordlies menn ligger dermed på en tredjeplass på tabellen med 17 poeng, to bak Alta på andre, og fem bak HamKam.

Les kampreferat, og se høydepunkter, på Skeids nettsider.

Kjelsås

På Grefsen stadion har vinden snudd, etter en laber sesongstart. Først i fjerde runde ble det Kjelsås-seier, i 1-0-kampen mot KFUM. Deretter har det blitt uavgjort mot HamKam, Raufoss og Skeid, før ny seier kom mot Follo 3. juni.

Lørdag var Bærum motstander på Grefsen stadion, et lag Kjelsås slo 2-1, i en kamp der både Jesper Solli og Walid Chafouk Idrissi ble målscorere.

Og det ble spennende helt til dommeren blåste. Kjelsås ledet 1-0 ved 90 spilte minutter, men Bærum utliknet til 1-1 tre minutter på overtid. Heldisvis skulle det spilles litt mer på Grefsen, og minuttet etter sikret Jesper Solli sieren.

2. divisjon, Postnord-lgaen avd. 1.

Neste runde

Det blir både hjemme- og bortekamper i den tiende runden, både i 2. og 3. divisjon.

Kjelsås smøter Alta lørdag i Finnmarkshallen, Skeid tar søndag imot KFUM på Nordre Åsen, Korvoll reiser til Tørteberg for å spille mot Lokomitv Oslo lødag, mens Lyn åpner portene på Bislett mandag i neste uke for Gjøvik-Lyn.

LES OGSÅ: Lyns damer i 1. divisjon inntok tabelltopp etter seier i helgen

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse