ANNONSE
Annonse

Har manglet råskap, men skal slå tilbake mot Frigg

Kjelsås-spillerne var skuffet etter tapet i andre serierunde. Nå har de mulighet til å snu trenden mot Frigg i cupen. Foto: KJELSÅS FOTBALL

Sesongstarten har ikke blitt helt som planlagt for Kjelsås-trener Eivind Kampen og hans menn. Onsdag møter laget Frigg i første NM-runde.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 25.04.2017 kl 16:18

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

KJELSÅS: Med to tap på de to første serierundene i 2. divisjon, har ikke Kjelsås fått det utgangspunktet trener Eivind Kampen hadde ønsket seg.

Nesten uavgjort

Andre påskedag ble det 1-0-tap borte for Brummundal.

– Etter en veldig god vinter, kom det en dårlig prestasjon i dag. Dette var lite gjenkjennbart fra oppkjøringen til sesongstart. Vi var ubesluttsomme, og får aldri kampen inn i noen god rytme. Det blir hakkete og slurvete, oppsummerte Kampen etter første serierunde.

Lørdag 22. april ble det et spesielt surt 1-2-tap hjemme mot Finnsnes, i en kamp Kjelsås nesten sikret uavgjort på overtid. Kjelsås leverte nemlig tidvis det beste spillet, men greide ikke å få uttelling for det.

Møter Frigg

Onsdag 26. april klokken 18 det 3. divisjonslaget Frigg som er motstander i første runde i cupen.

Kjelsås tar imot gjestene fra Majorstuen på Grefsen stadion.

– Vi ser på det om en tøff kamp mot et godt Frigg-lag som har beholdt mange av spillerne sine fra i fjor. Ogå så er det et Osloderby, som selvfølgelig blir spennende, sier Kampen, og legger til:

– Vi skal gjøre vårt beste for å avansere i cupen – og det skal vi få til.

Vil lage folkefest på Grefsen

I fjor kom Kjelsås seg greit gjennom første NM-runde, da de vant 3-0 over Ørn-Horten, men måtte takke for seg etter et 0-1-hjemmetap mot Sandefjord.

I 2015 kom Kjelsås seg også til andre runde, før de røyk ut på et 0-4-tap hjemme mot Strømsgodset.

– Er man med i cupen så er det for å prøve å vinne. Vi vil gjerne få ta imot et storlag på hjemmebane og lage folkefest for lokalbefolkningen, sier Kampen.

Eivind Kampen. Foto: KJELSÅS FOTBALL

Ingen grunn til panikk

Treneren er likevel klar på at laget har noen utfordringer.

– Vi hadde en dårlig første serierunde, mens andre runde var bedre. Vi fikk rettet opp det meste, men manglet litt. Sånn sett er det greit at kampene kommer tett nå tidlig i sesongen, slik at vi raskt kan gjøre endringer, sier Kampen.

Noen grunn til panikk er det imidlertid ikke.

– I første kamp slipper vi inn to mål på tre sjanser fra motstanderen, mens vi i andre scorer på én av fire-fem sjanser. Vi mangler litt råskap, særlig framover. På lørdag syns jeg vi hadde fortjent poeng, sier Kampen, og legger til:

– Det er ikke noe logikk i at vi ikke har poeng etter to serierunder.

– På hvilke måte er forberedelsene og oppkjøringen til en cupkamp annerledes enn til en seriekamp?

– Den er veldig lik. Vi prøver å bygge videre på det som fungerte i forrige kamp, og rette på det vi ikke var fornøyde med.

– I dag har snøen lavet ned. Hvordan er forholdene på stadion før oppgjøret på onsdag?

– De har jobbet med måking i hele dag, så det skal ikke være noe problem til onsdag, avslutter Kampen.

NB! Torsdag blir det nok et lokalderby, når Skeid tar imot Lyn til første cuprunde på Nordre Åsen! Her kan du se alle Oslo-lagene som skal spille første runde i NM.

LES OGSÅ:

Sigurd (18) tente håpet på overtid for Kjelsås

Dette visste du neppe om Kjelsås-spillerne!

Det ble med nesten for Kjelsås i sesongdebuten

Trener Eivind Kampen (bak til venstre i bildet) håper på cupavansement. Foto: KJELSÅS FOTBALL

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse