Håvard er tatt ut på landslaget

Håvard Moseby fra Kjelsås Langrenn. FOTO: KJELSÅS LANGRENN

Håvard Moseby fra Kjelsås Langrenn er tatt ut i landslagstroppen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
25.04.2017 kl 13:54

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

KJELSÅS: Norges Skiforbund har plukket ut kjelsåsløper Håvard Moseby (18) til Morgendagens Helter rekrutt– og juniorlandslag, for kommende sesong 2017/2018.

– Imponerende

– Håvard har vist en imponerende læringsvilje og innsats over tid som gjør at han var et naturlig valg under arbeidet med landslagsuttaket. Vi har stort tro på at han kan ta ytterligere steg denne sesongen og viser seg fortjent til plassen på Morgendagens Helter-juniorlandslaget, sier landslagstrener Geir Endre Rogn.

Stolte

– Da er det offisielt, Håvard Moseby blir kommende sesong en del av det norske juniorlandslaget. Et av våre mål som klubb er å rekruttere løpere videre til landslagssystemet så dette er vi stolte av. Gratulerer Håvard, vell fortjent etter en sesong hvor dårligste plassering i Norgescupen ble en 3.plass og hvor 6 av de 10 cuprennene som ble avholdt endte med seier, skriver klubben selv på hjemmesiden.

Les hele saken på skiforbundet.no.

LES OGSÅ:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse