ANNONSE
Annonse

Fotballrunden:

Helt jevnt i toppen

Igjen tre nye poeng for Kjelsås Fotball, mot Vidar i helgen. Foto: KJELSÅS FOTBALL

Etter 10 spilte kamper er det jevnt. Skeid fortsatt på topp i 2. divisjon, Kjelsås kun ett poeng bak. I 3. henger Lyn fortsatt med. Tøffere er det for Toppserie-damene.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 18.06.2018 kl 10:08

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

KJELSÅS: – Det er ikke bare i fotball-VM det skapes magi denne måneden. På Grefsen stadion fikk vi også noen herlige øyeblikk i dag. A-laget tok tre nye poeng da Vidar ble slått 3-2, skriver Kjelsås Fotball selv på lagets Facebook-side.

Videre:

– I 2. omgang ble det et realt fyrverkeri. Vidar tar ledelsen etter 56 minutter. Men vi skal komme tilbake. Gutta viser igjen moral fra øverste hylle. Fra det 69. minutt og i de neste 8 minuttene scorer vi tre ganger. Først Aasarød til Idrissi, han stupheader inn 1-1. Deretter Taaje til Aasarød, han vender og dunker inn 2-1. Til slutt Aasarød til Idrissi, han tar ned kula og setter knallhardt inn 3-1. Tre deilige mål!

Skeid

Det betyr at Kjelsås Fotball i2. divisjon har 19 poeng, ett poeng bak tabelltopp Skeid på 20 poeng. Skeid som måtte dele poeng med Hødd i helgen, 1-1. Mesut Can sikret ett poeng for Skeid i 2. omgang.

– Det er særlig på Skeids høyreside at angrepene ruller fram. Mesut Can er et par ganger centimetre fra å få tåa på innlegg. Så endelig når over halve omgangen er spilt, forserer Stian Pettersen ned mot dødlinja, han sender en hard markkryper inn foran Hødd-buret og Mesut Can står på rett sted og sender kula opp i nettaket. Det er helt fortjent at vertene kan utligne, rapporter klubben på egen hjemmeside.

Lyn

Eirik Haugstad reddet tre poeng for Lyn i 3. divisjon, mot Frigg søndag. I 3. divisjon Norsk Tipping-ligaen avd. 6 er det også tett i toppen, Junkeren på taballetopp med 23 poeng, Senja med 22 poeng og Lyn på 3. plass med 21 poeng.

Mens Lyns Damer gikk på en kjempesmell i Bergen mot Sandviken, og tapte hele 6-0. Og rykker ned på tabellen, i skrivende stund på en nest siste plass på tabellen, men med en mindre spilt kamp enn flere av de andre lagene.

Korsvoll

Korsvoll tapte 2-0 mot Senja i helgen, og rykket ned på tabellen, til en 11. plass.

LES OGSÅ:

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse