ANNONSE
Annonse

Her kan du ikke gå på ski i helgen

I helgen er det kretsmesterskap i Linderudkollen. Bildet er fra Kjelsåsrennet i 2016. Foto: KJELSÅS IL/ILLUSTRASJONSFOTO

Langrennsanlegget stenges for vanlige skiløpere, men det blir folkefest likevel, ifølge Kjelsås IL.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 28.01.2017 kl 15:52

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

LINDERUDKOLLEN: Kjelsås Langrenn er arrangør for Kretsmesterskapet i langrenn for Oslo skikrets på Linderudkollen i helgen 28. og 29. januar.

Det vil stå i underkant av 1000 på startstreken hver av dagene.

– Viktig at vanlige turgåre, akere og treningsglade skiløpere ikke legger turen til Linderudkollen i helgen i den tro at de kan gå i skiløypene, sier Eivind Selvig i idrettslaget, til Nordre Aker Budstikke.

LES OGSÅ: Fortvilelse da året startet med sabotasje på snøkanonene i Linderudkollen

Ingen parkeringsmuligheter

– Hele løypenettet med kunstsnø vil være stengt for trening og turgåing i anlegget fra lørdag kl. 00.01 og fram til søndag ca. kl. 16.00, opplyser Selvig.

Det vil i forbindelse med kretsmestersapet ikke være tilgjengelig parkeringsplasser på Linderudkollen for andre enn dem som skal delta i konkurransene.

Ekstrabusser

I samarbeid med Ruter er det satt opp ekstrabusser på rute 56 fra Storo, via Grefsen og Kjelsås, med avganger hvert 15. minutt på lørdag og hvert 20. minutt søndag.

Se buss 56 i reiseplanleggeren til Ruter for avgangstider.

– Velkommen som publikum. Det er åpent på Linderudkollstua som vanlig med nybakte boller, kako og kaffe. Kjelsås har i tillegg rennboder på arenaen. Velkommen til alle deltagere og støtteapparat, velkommen også til publikum som vil få med seg et skikkelig breddearrangement for langrennsløpere, oppfordrer Selvig.

LES OGSÅ:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse