ANNONSE
Annonse

Her kan du se begge «nervekampene»

Det kan bli nervepirrende også foran skjermene i dag når Lyn spiller mot Senja, og VIF2 møter Ullern. Dette bilde er fra tribunen da Lyn vant over Ullern for noen uker siden. Foto: LARS OPSTAD/Kladd.no

Det er bare å rigge opp to skjermer med det samme: Begge kampene som må ende i Lyns favør i dag, streames på nett klokken 13.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 17.10.2015 kl 15:17

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

SENJA/ULLERN: Lyn spiller borte mot Senja i dag, lørdag, klokken 13. Samtidig spiller Vålerenga 2 mot Ullern på bortebane.

Lyns gutter vi kjempe seg gjennom 90 minutter i nord i dag. Her fra hjemmemøtet med Kjelsås sist helg, som endte 2-0. Foto: LARS OPSTAD/Kladd.no

Lyn og Vålerenga må levere

Skal håpet om fortsatt andredivisjonsspill i 2016 fortsatt leve, må Lyn ta tre poeng, mens Vålerenga 2 må sørge for at Ullern går poengløse av eget gress.

– Jeg vil nødig helle kaldt vann i blodet på dem som håper vi blir værende i 2. divisjon, sa Lyn-trener Tresor Egholm i et stort intervju med Nordre Aker Budstikke tidligere denne uka. Men før de to siste serierundene er det under 50 prosent sjanse for at Lyn berger plassen, mener han:

– Det skal ikke mer til enn at Ullern slår et juniorlag fra Vålerenga. Og man skal ikke bli kjempeoverrasket om det skjer.

Se kampene direkte

Begge kampene har avspark klokken 13.00, og begge kamper kan du se på nett.

SENJA-LYN: Det er Folkebladet som streamer Senja-Lyn på sine netttsider. Kampen går bak avisens betalingsmur, men du ser den her med et dagspass som bare koster 30 kroner.

Vil du ha noen å se kampen sammen med står Bastionen for storskjermvisning på Patio/Cin Cin restaurant i Pilestredet 60 ved Bislett.

ULLERN-VIF2: Klanens webradio overfører Ullern-VIF2, og den kan du se gratis her på Vålerenga Fotballs nettsider.

Og hvordan tror du det går? Husk å avgi stemme i vår poll, som du finner ved å klikke her. «Tror du Lyn bereger plassen i 2. divisjon denne sesongen?» Avstemmingen er åpen til kl. 13.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Nye Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse