Heteslag på Svettern

Bjørn Sem er ikke i tvil om at han selv kommer til å gå av med seieren søndag 7. september.

Actionspekket underholdning preget av halsbrekkende stunts, harde knall og fall, nervepirrende spenning og høy showfaktor. Søndag 7. september er det klart for HeteSLAG på Svettern.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
29.08.2008 kl 13:11

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Victor Dale utfordrer norgesmesteren i Wrestling, Bjørn Sem, på Svettern.

GREFSEN: Norgesmester i wrestling, Bjørn Sem fra Voksen Skog, setter tittelen på spill for første gang når Norges Wrestlingforbund (NWF) arrangerer wrestlingshowet HeteSLAG på Svettern søndag 7. september.

Med sine massive 1.95 m og rundt 130 kilo er Sem største wrestler og favoritt i oppgjøret mot utfordreren og den langt mindre 'Fremtiden' Victor Dale.

Skadet

Mesteren har vært ute med kneskade siden høsten 2007, og Dale enser derfor en mulighet til å vinne:

- Jeg frykter ingenting. Jeg har alt å vinne i denne kampen. Det er forventet at Bjørn skal vinne, men alle vet at han har vært ute med skade og ikke er i nærheten av samme form som før, sier Dale i forkant av kampen.

David mot Goliat

Han har taktikken klar:

- Det er viktig å utnytte mine sterke sider og la Bjørn slite seg ut, uten å avsløre taktikken for mye. Det blir som David mot Goliath, og vi vet alle hvordan det endte.

Bjørn Sem bryr seg lite om Dales uttalelser:

- Atletisk brutalitet kommer til å vinne over det tekniske vidunder. Det vil si at Bjørn beholder beltet, for Bjørn er best..... Og jeg er Bjørn!

NM-kampen er høydepunktet under arrangementet HeteSLAG, men publikum kan også se frem til singelkamper, tagteam-kamp (2 mot 2), og en eliminasjonskamp hvor vinneren får stille i en fremtidig NM-kamp.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse