Se video: Høy temperatur mellom Kjelsås og Skeid

Det var mye temperament da Skeid slo Kjelsås i en treningskap på Skeidbanen lørdag. Se film med høydepunkter fra kampen her!

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
12.03.2015 kl 13:07

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

NORDRE ÅSEN: Kampen endte 2-1 i Skeids favør, på hjemmebane.

Kjelsås gikk til pause med en ettmålsledelse. Målet ble satt etter 21 minutter, på et frispark som kaptein Espen Frøystveit svingte inn i feltet, der midtstopper Jonas Ronglan Lindgård headet ballen i mål.

Etter 57 minutter headet Skeids David Tavakoli inn utlikningen etter en corner. Skeid fortatte presset, og ikke lenge etter scoringen fikk Ridouan Essaeh tåa på ballen og Skeid gikk opp i ledelsen.

– Orker for lite

– Vi taper fortjent i dag. Orker litt for lite. Flytter beina litt for seint. Da sprekker vi også opp i den defensive strukturen. En nyttig kamp som ga oss verdifulle svar inn mot siste del av oppkjøringa. Nå skal vi trene godt og konsentrert de neste 14 dagene, før neste test. Det kommer til å gjøre oss godt, sier Kjelsås-trener Eivind Kampen til Kjelsås sine nettsider.

I videoen med høydepunkter som du kan se øverst i artikkelen, er det tydelig at det tidvis var høy temperatur både mellom både spillere og trenere fra de to naboklubene.

– Der var mye temperament til å være en treningskamp. Men det er klart, med Kjelsås og Skeid så er det jo en litt temperamentsfull atmosfære, og det er morsomt, sier Skeid-trener Kjell Sverre Hansen Wold etter kampen.

– Vi er alltid fornøyd når vi vinner, og jeg er rimelig fornøyd med kampen også i sin helhet, sier han.

Neste møte 25. april

Både Kjelsås og Skeid vil møtes til langt viktigere oppgjør når serien starer i april. De er begge i samme avdeling i 2. divisjon, som i år omtales som «Trikkeligaen». Her kan du lese om klubbledernes forventniger til 2015-sesongen.

Mandag 25. mai møter Skeid Kjelås på Grefsen Stadion. Da står det om seriepoeng.

Les mer om treningskampen på Kjelsås' nettsider her, og på Skeids nettsider her.

Kampen er filmet og produsert av Skeid-TV.

Skeid feirer 100 år i 2015. Skeid-TV har laget en serie der kjente fotballprofiler gratulerer klubben. Se første episode, med Drillo her.

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse