I motgang blir vi sterkere

Lyn gikk på en smell hjemme mot Tromsø, men skal reise seg i cupen og mot Odd til helga.

Når du leser dette har vi akkurat spilt en kamp i cupen mot Fossum på deres hjemmebane. Den kampen kommer veldig beleilig for oss ettersom vi har slit...

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
11.05.2006 kl 09:44

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Når du leser dette har vi akkurat spilt en kamp i cupen mot Fossum på deres hjemmebane. Den kampen kommer veldig beleilig for oss ettersom vi har slitt en del i det siste. Hvorfor lurer du kanskje og det har du i grunnen rett til å vite. Hadde jeg bare hatt alle svarene, men så enkel er dessverre ikke fotballen. Det er en sammensatt problemstilling hvor det kanskje har sviktet litt i alle ledd. Det som er sikkert er at det ikke er noen enkeltpersoner som kan pekes på. Vi er et lag som kjemper for fargene i drakta, og det er i motgang vi skal vise styrke. For når man faller er det de virkelige vinnerne som reiser seg fortest, og det akter vi å bevise at vi klarer. For vi er langt i fra "dead and buried", vi har bare hatt litt uflaks og ikke spilt som vi ønsker i det siste.

Odd lørdag

Men det er nye muligheter på lørdag som vi gleder oss til. Jeg kan selvsagt ikke spille, men ting er på bedringens vei og jeg ser helt klart et lys i tunnelen. Odd vant klart med 3–0 mot Hamkam sist og det selv om Tommy Svindal Larsen er suspendert blir dette knalltøft. Vi har som regel hatt bra tak på dem, noe jeg håper vi kan bruke til vår fordel.

Vi krysser uansett fingrene for at dette går riktig vei, noe jeg har tro på at skjer på lørdag. Odd Grenland er et lag vi skal slå dersom vi vil kjempe om gullet.

Markedsdagen og Bastionen

Må også få bruke mine siste linjer til å berømme Bastionen for bra innsats de siste kampene. Det er virkelig utrolig gøy å se hvordan dere vokser fra kamp til kamp og hvordan lydnivået hever seg. Dere betyr så utrolig mye for denne klubben, og sier ikke folk det ofte nok så får heller jeg fleske til her.

Jeg fikk på lørdag også lov til å være del av standen til Bastionen under markedsdagen i Bogstadveien, og der var det trøkk. Gjennom de to timene jeg var der må jeg ha signert hundrevis av autografer, og makan til entusiasme skal man lete lenge etter.

Selv om vi ikke spiller bra om dagen er det ikke noe å si på innsatsen til fansen, og det er nå vi trenger dere. Bare de sanne ansiktene viser seg når det butter litt og dere har blitt mange.

Vis oddrane hvem som bestemmer på tribunen på lørdag så skal jeg love dere en innstilling fra gutta på banen som er tilsvarende.

Vi sees i Skien!

Tommy

Kaptein, FC Lyn Oslo

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse