Koll smadret Tromsø I slaget før NM-semien

Cindy Treland og lagkameratene i Koll hadde få problemer med å «smashe» Tromsø i senk.

Søndag spiller Koll om én ledig billett til NM-finalen i volleyball. I helgen ladet jentene opp med å smadre svake Tromsø.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
24.11.2009 kl 10:52

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
KRINGSJÅ:

— Det var viktig for oss å øve på ting før semifinalen. Vi trente faktisk også litt før kampen, så dette ble en nyttig økt for oss, sier Koll-trener Ragnar Wisløff.

For som ventet hadde ikke tabelljumbo Tromsø. Det første settet endte med så klare sifre som 25-2 i Kolls favør. Resten av kampen ble dermed en transportetappe for vertene, som enkelt vant 3-0 i sett. Tøffere blir det garantert i søndagens semifinale, der serieleder UiS er motstander.

— Skal vi først tape mot dem, så er det like greit at det skjer i semifinalen og ikke i en finale, smiler Wisløff.

Han har uansett stor tro på sine disipler, og har 3-2-seieren i Stavanger friskt i minne.

— Vi har spilt på oss mye selvtillit. Vi er nok det eneste laget Stavanger frykter, sier Wisløff.

Vant i Stavanger

For etter at UiS åpnet med 3-0-seier over Koll på bortebane, har ikke Stavanger-laget sett like utilnærmelig ut den siste tiden. Med Kolls seier borte mot serielederen, har også Nordre Aker-laget igjen heng på gullet.

— Målet er helt klart seriegull. Vi fikk en dårlig start, men det var veldig sterkt av oss å vinne i Stavanger. Uansett er det helt topp for norsk volleyball at det er stor kamp om seriegullet, sier Wisløff, vel vitende om at Koll har hatt enkel vei til seriegull i en årrekke.

UiS trener mer

Mot Tromsø fikk Koll-spillerne terpet på en rekke ting.

— Vi fikk trent på overgangsspillet, i tillegg til å være aggressive på serve. Vi datt litt i det andre settet, men ellers fikk vi en fin gjennomkjøring før NM-kampen, sier Wisløff.

Stavanger satser hardt på å ta over tronen i norsk volleyball, men etter seieren mot topplaget på bortebane er ikke Wisløff skremt over serielederen lenger.

— De virker litt ustabile. Jeg tror vi kan avgjøre mye med vår rutine, sier Koll-treneren.

UiS har satset voldsomt med mange nye spillere, og trener på heltid.

— Vi trener mer enn i fjor, og er nå på fem økter i uken. Men Stavanger trener to ganger mer. Likevel tror jeg på NM-finale for oss, sier Ragnar Wisløff.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse