Ikke rart disse jentene er hoppende glade

Så glad blir man når man vinner NM. FOTO: PRIVAT

– Jentene oser av treningsiver og treningsglede, og de har kommet seg på et veldig høyt nivå i ung alder, fortelles fra klubben. I helgen vant de NM i U15.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
09.04.2018 kl 16:45

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

KRINGSJÅ: Kolls jentelag i volleyball vant i helgen NM i Bergen i aldersklassen jenter under 15 år - U15.

2003 og 2004

Laget besto av jenter født i 2003 og 2004.

Se bildet større

Kolls volleyballjenter er norgesmestere i jenter U15-klassen. Foran fra venstre: Margrethe Frich, Mathea Duesund, Thea Hellsten Høklingen, og Mari Lisborg Kanestrøm. Bak fra venstre: Lars-Petter Windelstad Kjos (lagleder), Hannah Espedal Wathne, Maja Windelstad, Elin Henriksen, Anna Mathea Hansen, Josefine Håvaldsrud, og Lars Martin Sandanger (trener). FOTO: PRIVAT

– Jentene oser av treningsiver og treningsglede, og de har kommet seg på et veldig høyt nivå i ung alder. De har blitt en sammensveiset gjeng som har det veldig gøy sammen, fortelles fra klubben.

Kaptein Anna Mathea Hansen forteller fra NM'arrangementet:

– NM er jo noe av det største for juniorer i Norge, ihvertfall i volleyball. Så det å komme helt til topps er helt fantastisk. Vår drøm var å komme lenger enn vi gjorde i fjor, da endte vi på en 15.plass. Og det kan man jo si at vi klarte!

– Nei, altså, hele opplevelsen har vært helt uvirkelig, og det har ikke helt godt opp for oss enda at vi vant, sier Anna Mathea videre, og som tror de også vant fordi laget klarte å holde hodene kalde.

– Vi greide nok å holde nervene langt unna. Vi vant finalen mot KFUM Stavanger, som også er et veldig bra lag, det var bare at det var vi som var best nå!

Uten et tap

Jentene gikk gjennom mesterskapet uten å tape et eneste sett - før finalen, hvor det ble et tredje og avgjørende sett. Dette settet ble en thriller, og Koll-jentene halte seieren knepent i land i siste sett, oppsummerer klubben videre.

Og at det var 24 lag med i NM U15, for jentene.

Se bildet større

Stor glede hos trenere og spillere etter kampen i Bergen. FOTO: PRIVAT

LES OGSÅ:

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse