Ikke rart disse ungdommene er så blide

Kjelsås Basket har all grunn til å smile - snart står denne utendørsarenaen klar. FOTO: KRISTIN TUFTE HAGA

En kliss ny basketballbane er snart ferdig til bruk. Nå skal bare den nye asfalten få «svette ut litt», så kommer de hvite linjene.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
02.05.2018 kl 07:24

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

KJELSÅS: Det nye basketanlegget på Engebråten skole er snart ferdig, grunnarbeidene er gjort, ny asfalt er på plass, og den ene kurven er satt opp. I tillegg skal det fikses så lysene virker ved banen, og så skal det males linjer, som seg hør og bør på en basketbane.

– Det blir jo mer å spille på for Kjelsås Basket også når vi får et uteanlegg med internasjonale mål. Men denne banen er for hele bydelen, og vi håper den kan bli mye brukt på fritiden til barn og unge. Ikke alle er på ferie åtte uker i sommerferien, da er det bare å ta med seg en ball hit og sette i gang, oppfordrer styreleder i Kjelsås Basket Jon Aadne Aadnesen.

LES OGSÅ: Familien basket fra Nordre Aker

Styrelederen forteller at det er rundt 300 basketmedlemmer i nærklubben.

– Du bør jo få med at i helgen så kom Kjelsås jenter på 3. plass i NM i U-16!

Se bildet større

Daglig leder i Kjelsås IL, Truls Dorthellinger Nygaard og styreleder i Kjelsås Basket, Jon Aadne Aadnesen. FOTO: KRISTIN TUFTE HAGA

Søkte midler

Daglig leder i Kjelsås IL, Truls Dorthellinger Nygaard, forteller at den nye banen har kostet rundt 400.000 kroner.

– Vi har søkt og fått midler fra Gjensidigestiftelsen og Sparebankstiftelsen. Uten den støtten hadde det ikke vært mulig. Vi er så fornøyde med at det nå kommer på plass et skikkelig uteanlegg for basket. Det blir et flott tilskudd til fulle haller. Nå skal bare asfalten få «svette ut litt», så blir linjene malt på. Vi håper alt er klart før 17. mai, legger han til.

LES OGSÅ:

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse