Ildsjel i Korsvoll IL

Ildsjel i Korsvoll IL

Jan Solland er, som andre engasjerte i Korsvoll IL, spent på plassering av den nye hallen.

Jan Solland har svar på det meste som angår Korsvoll Idrettslag.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
07.09.2006 kl 16:08

Korsvoll: - Med over 1.500 registrerte medlemmer og aktiviteter innen barneidrett, innebandy, Unified fotball, fotball, håndball og en for tiden "sovende" skigruppe, trengs ressurser på dagtid i klubben, sier Solland, som er ansatt som "koordinator" med ansvar for å planlegge og drifte bruken av anlegget på Korsvollbanen.

- En klubb med millionomsetning bør vurdere å ansette også en egen regnskapsfører, mener Solland som dessuten er leder av banestyret, trener for juniorenes førstelag i fotball og lagleder på A-laget.

- Friluftsetaten har et ansvar som eier av Korsvollhuset, tomta og byens mest brukte kunstgressbane, inklusive vinterbrøyting, og vi jobber med å klarlegge grensene mellom ansvarsområdene opp mot idrettslagets ansvar, informerer Solland.

Solland har drømmer om å åpne Korsvollhuset også mer på dagtid.

- Det hadde vært flott hvis vi kunne fått til mer av uformelle aktiviteter og skape et tilbud til barn og unge på huset i perioden fra skoleslutt frem til middagstid, sier Solland.

Byens peneste og reneste idrettsanlegg er visjonen som Solland skal jobbe med når det blir litt roligere etter serieslutt.

- Jeg skal begynne å planlegge utvikling av skogen på sørsiden av kunstregressbanen og se om vi kan få orden på den gamle tribunen, men først må byggeplanene av den nye Korsvollhallen avklares.

Annonse
Annonse