Ildsjel i Korsvoll IL

Jan Solland er, som andre engasjerte i Korsvoll IL, spent på plassering av den nye hallen.

Jan Solland har svar på det meste som angår Korsvoll Idrettslag.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
07.09.2006 kl 16:08

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Korsvoll: - Med over 1.500 registrerte medlemmer og aktiviteter innen barneidrett, innebandy, Unified fotball, fotball, håndball og en for tiden "sovende" skigruppe, trengs ressurser på dagtid i klubben, sier Solland, som er ansatt som "koordinator" med ansvar for å planlegge og drifte bruken av anlegget på Korsvollbanen.

- En klubb med millionomsetning bør vurdere å ansette også en egen regnskapsfører, mener Solland som dessuten er leder av banestyret, trener for juniorenes førstelag i fotball og lagleder på A-laget.

- Friluftsetaten har et ansvar som eier av Korsvollhuset, tomta og byens mest brukte kunstgressbane, inklusive vinterbrøyting, og vi jobber med å klarlegge grensene mellom ansvarsområdene opp mot idrettslagets ansvar, informerer Solland.

Solland har drømmer om å åpne Korsvollhuset også mer på dagtid.

- Det hadde vært flott hvis vi kunne fått til mer av uformelle aktiviteter og skape et tilbud til barn og unge på huset i perioden fra skoleslutt frem til middagstid, sier Solland.

Byens peneste og reneste idrettsanlegg er visjonen som Solland skal jobbe med når det blir litt roligere etter serieslutt.

- Jeg skal begynne å planlegge utvikling av skogen på sørsiden av kunstregressbanen og se om vi kan få orden på den gamle tribunen, men først må byggeplanene av den nye Korsvollhallen avklares.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse