Ingen over - ingen ved siden av

Kjelsås-gutta er meget fornøyde over å være ubeseirede - bak fra v.: Ola Romsaas, Mads Falck Rekstad, Erlend Hovdhaugen, Olav Indrebø Gjønnæs, Marcus Støen Fredriksen Ludvig Søgaard Larsen, Bendik Schei, Gabriel Kjølsrud Bøhn, Karsten Friis, Oskar Høgli Lie. Foran: Fabian Steen og Sturla Bergwitz Saur.
 
  FOTO: KJELSÅS HÅNDBALL

I hvert fall ikke så langt i Bring-serien i håndball pulje 1, 2000-gutta til Kjelsås. Og hold av første søndagen i mars.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
14.02.2017 kl 09:20

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

KJELSÅS: Etter å ha slått både Ski, Sverresborg og Viking denne helgen, er Kjelsås håndballs 2000-gutter fortsatt ubeseirede i den nasjonale Bring-serien i håndball. Så langt også eneste laget i pulje 1 som ikke har avgitt poeng i årets sesong.

LES OGSÅ: Gutta gjorde rent bord i Arendal

– Å møte både Sverresborg og Ski i løpet av én dag, er en kraftanstrengelse av de sjeldne. Når vi så kommer gjennom helgen som det eneste laget i vår serie uten poengtap, sier det noe om hva som bor i disse gutta.
 
Trener Magne Løksa er ganske så fornøyd etter helgens runde i den nasjonale Bring-serien i håndball. Nok en gang har gjengen fra Kjelsås vist hva de er gode for, med solide seire over både Sverresborg fra Trondheim, Ski og Viking fra Stavanger.

– Vi er jo bare halvveis i årets serie, men må jo innrømme at full poengpott etter så tøffe kamper er litt i overkant av hva vi hadde håpet på.
 

Fantastisk forsvar

– En av Kjelsås store styrker, er at vi er gode til å forsvare oss mot lag som er vante til å skåre mange mål, sier Tom Robert Øvstetun Bakketun.

– Takket være et utrolig fokus hos gutta våre, og målvakter i landslagsklasse, klarer vi å stoppe det meste. Når vi i tillegg klarer å gjennomføre både kjappe kontringer og tålmodig angrepsspill som gjør at hele laget kommer til store sjanser, går det som det gjorde denne helgen.
 

Komplett spillegruppe

– Denne type seire er ikke mulig uten en komplett spillegruppe, mener trener Mads Kjønstad.

– Igjen må vi jo understreke at de fleste motstandere vi møter er sammensatt fra store områder, hos oss har vi en gjeng lokale gutter gjennom lang tid har vært  villige til å stå på og trene for å bli best. Vi er veldige spente på hvor langt vi kan nå denne våren. Dette er utrolig moro.
 

Kom til Kjelsåshallen

Allerede 5. mars er det klart for neste runde i denne nasjonale serien, og da er det Kjelsås selv som er verter for lag fra andre deler av landet. Da er det bare å ta seg en tur til Kjelsåshallen for å se Norges beste håndball-lag måle krefter mot hverandre.

LES OGSÅ:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!
 

 

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse