Ingen stopper Lyn

Bak fra venstre: Mikkel L. Erdal-Aase, Joakim S. Hjorth, Even A. Tønset, Andreas Faanes, Ivan Fosse. Foran fra venstre: Terje Ose-Velle Grytbakk, Herman Herding, Rasmus Maaren Navelsaker, Marius K. Hope, Pelle Mykland.

Lyns 11-åringer kjører over alt av motstand i Norway Cup.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
31.07.2007 kl 17:30

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Lyn-spillerne, her representet ved Terje Ose-Velle Grytbakk, imponerte med mye teknisk fotball mot Lambertseter.

Se bildet større

Lyns Joakim S. Hjorth på full fart frem i oppgjøret mot Lambertseter.

Ekeberg: – Vi har vunnet alle kampene til nå. Vi skal selvsagt vinne resten av kampene også, fastslår Lyn-spillerne etter å ha smadret Lambertseter med 6-0 tirsdag.

Lyn 3 – som er et av mange Lyn-lag i klasse I – har fått en knallstart på Norway Cup. Søndag åpnet laget med å slå Holeværing 8-1.

I dag fulgte Lyn opp med først å slå Ull/Kisa med 4-0 – før Lambertseter måtte bite i gresset etter en imponerende forestilling av Lyns spillere.

Kollektivet viktigst

– Hva er grunnen til at dere er så gode?

– Det er nok fordi vi trener så mye. I tillegg legger vi hele tiden vekt på at fotball skal være gøy, forteller Lyn-gutta.

Trener Svein Erik Hope vektlegger også viktigheten av Lyn-akademiet, som er et treningstilbud for spillere i alderen 9-12 år etter skoletid.

– Alle spillerne på dette laget har allerede gått der i to år. Det har nok hatt mye å si, tror Hope som er opptatt av at laget skal opptre som et lag – og ikke være avhengig av enkeltmannsprestasjoner.

Tre kamper fredag

Fredag rundes årets Norway Cup av for Lyn-gjengen. Da står kamper mot Lørenskog, Lille Tøyen og Skeid på programmet. Lyn-spillerne håper det kan bli jevnt og spennende mot Oslo-nabo Skeid.

– Det pleier å være jevnt når vi møter dem, så kanskje kan det bli jevnere enn hva det er blitt for oss hittil i turneringen, undrer de suverene Lyn-gutta.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse