Invader Lillestrøm!

Oppfordringen før denne helgen er klar, ta med deg alle du kjenner og bli med på tidenes invasjon av Lillestrøm. Dette lille veikrysset midt i ingenma...

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
26.04.2007 kl 09:55

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Oppfordringen før denne helgen er klar, ta med deg alle du kjenner og bli med på tidenes invasjon av Lillestrøm. Dette lille veikrysset midt i ingenmannsland skal dekkes i Lyns vakre farger, og hjemmefansen skal stå med åpen munn og ikke skjønne hva som har truffet dem. Bastionen tok med seg åtte hundre fans til Fredrikstad, og til Lillestrøm skal vi ta med oss tusen.

Jeg ser meg bare nødt til nok en gang å i gi Bastionen litt skryt for god innsats. Borte mot Fredrikstad overdøvet de hjemmelaget kampen igjennom, og det sier ikke så rent lite når man tenker på at de åpnet sin nye arena denne dagen, og at det var over tretten tusen hjemmefans der. Mot Odd på søndag fortsatte de der de slapp, selv om oppmøtet kunne vært langt bedre. De som er på stadion kan i midlertidig ikke gjøre noe annet enn sitt beste, og om det er den nye tribuneløsningen som gjør det, eller nyanskaffelsen av tromme er ikke godt å si, men det gir et vannvittig trøkk, hvilket er meget viktig for våre spillere.

Lynusklubben var også på plass mot Odd, og da spillerne entret banen ble de møtt med en enorm flaggborg av mange hundre barn. Det var et flott skue, og går ikke i glemmeboka med det første. Ikke for en som er vokst opp med å synge Lyn-sanger sammen med 20-30 andre gærninger i all slags vær, mot lag som Alta, Stålkameratene, Sprint/Jeløy og Drøbak/Frogn.

Men spalten min i dag skulle dreie seg om Bastionens tur til Åråsen mandag. Hele klubben går nå i bresjen for at vi skal klare å sette rekord for hvor mange som reiser for å se Lyn borte, og bikker vi tusen hoder, skal vi synge ut Kanarifansen ganske greit. Så hvis du leser dette, og ikke har bestemt deg for hva du skal gjøre, så foreslår jeg at det første du gjør når du har lagt fra deg avisen er å melde deg på turen på Bastionens hjemmeside.

Der kan du også lese om Lyn og Bastionens samarbeid om en ny CD med alle de nye Lyn-låtene. Sitter du på en god melodi eller det kanskje bor en liten musiker i deg så ikke nøl med å sende inn dit forslag. Vi er ikke bortskjemte med gode klubbsanger, selv om "Heia Lyn" er den beste fotballsangen i Norge (spør Tor Milde om du tør, journ, anm), så det finnes ingen dårlige forslag.

I Lillestrømmandag skal vi vinne på banen og tribunen.

Joachim Westher Andersen

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse