ANNONSE
Annonse

Inviterer til gratis trening i hallen

INNE: Kjelsås Alpin følger opp utetreningen, og inviterer til gratis hall trening fom. fredag 17. april og fire fredager fremover. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA/ARKIV

Som en forlengelse av prosjektet "BLI MED" i slalombakken, følger alpinklubben opp med gratis barmarkstrening i Grefsen Stadion-hallen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 13.04.2015 kl 17:04

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

KJELSÅS: - Kjelsås alpin ønsker å fremme og vise frem alpinsporten, som vi er så glad i. Noen forbinder alpinsporten med å være en sport for late, heisen opp og kjøre ned. Men sannheten er at det finnes nesten ingen sport i verden som setter, de samme krav til styrke, hurtighet og egentlig alle parameterne innafor trening, sa alpinsjefen Arild Olsen i Kjelsås IL, til avisen i vinter.

TIPS NORDRE AKER BUDSTIKKE!

Oslo Idrettskrets

Bydelens barn ble invitert til gratis alpintrening hver fredag i mars. Prosjektet "BLI MED" er også i samarbeid med Oslo Idrettskrets. I tillegg til trenere, sponset prosjektet også gratis heiskort og lån av utstyr.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

Barmarkstrening

Men det stopper ikke der for alpin generøsitet. Som en forlengelse av prosjektet "BLI MED", følger alpinklubben opp med gratis barmarkstrening, primært for de som ikke er tilknyttet organisert idrett fra før av, i hallen på Grefsen stadion.

Fire fredager fremover, fra og med fredag 17 april. For barn fra 1. til 7. klasse, fra klokken 17.00 - 19.00.

Air track

- I hallen blir det fokus på koordinasjonstrening og turn, og mulighet til å teste "air track" - en lang matte med trampoline effekt. Så her blir det også mye morsom trening, ifølge Olsen.

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse